Palvelumuotoilun jatkotyöpaja: Muotoile ja kehitä

Design for a Better World through Sustainable Service Design

Haluatko kehittää palvelumuotoiluosaamistasi ja kokeilla innostavia menetelmiä ja työkaluja? Olet oikeassa paikassa! Tämä koulutus tarjoaa juuri sinulle täydellisen tilaisuuden syventyä palvelumuotoiluun.

Koulutus sopii erityisesti sinulle, mikäli olet jo osallistunut palvelumuotoilun perustyöpajaan tai olet tutustunut palvelumuotoilun periaatteisiin ja haluat oppia lisää menetelmien ja työkalujen hyödyntämisestä. Voit tuoda mukanasi oman kehitysprojektisi ja hyödyntää koulutuksen aikana opittuja työkaluja ja menetelmiä juuri sinun projektissasi.

Koulutuksen päätteeksi sinulla on entistä syvempi ymmärrys siitä, miten voit hyödyntää palvelumuotoilua omassa työssäsi. Toivomme, että sinulla on jo perustuntemusta palvelumuotoilusta ennen koulutukseen osallistumista. Koulutuksen painopiste on työpajatyyppisessä työskentelyssä, jossa pääset kokeilemaan erilaisia työkaluja ja menetelmiä joko oman kehitysprojektisi tai annettujen harjoitusten kautta.

Koulutuksen osallistujille tarjoamme seuraavia hyötyjä:

Opit tehokkaasti hyödyntämään palvelumuotoilun menetelmiä ja työkaluja omassa työssäsi.

Koulutus on suunniteltu työpajatyyliseksi, toiminnalliseksi ja vuorovaikutteiseksi. Alustusten avulla johdattelemme sinut eri työkaluihin ja menetelmiin, ja sen jälkeen pääset työskentelemään pienryhmissä työpajamaisessa ilmapiirissä.

Kouluttaja

Tuija Koskimäki

Koulutus: kauppatieteiden maisteri, AmO

Tuija Koskimäellä on vahva kokemus liiketoiminnan kehittämisestä sekä asiakaskokemuksen ja -kuuntelun kehittämisestä. Tuija toimii palvelumuotoilun valmentajana ja lisäksi hänellä on kokemusta henkilöasiakasliiketoiminnasta, projekti- ja muutosjohtamisesta, uusien toimintamallien ja tuotteiden kehittämisestä, niiden toteuttamisesta, lanseerauksesta, markkinoinnista ja kouluttamisesta.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Ota yhteyttä

Lisätietoa koulutuksesta

Aika, paikka ja hinta

14.3.2024 Klo. 09-16.

Koulutus pidetään Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa, Pasilan kampuksella, osoite Ratapihantie 13, 00520 Helsinki. Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena.

Koulutus toteutetaan lähikoulutuksena sisältäen yhden koulutuspäivän. 
Koulutuksen hinta on 440 eur + alv 24%.  Hinta sisältää koulutuksen, materiaalit, aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan. 

Viimeinen ilmoittautumisajankohta on 1.3.2024

Otathan yhteyttä mikäli haluatte yrityskohtaisen koulutuksen.

Ota yhteyttä
Mikko
Karamo
myyntikoordinaattori
+358 294471671
mikko.karamo@haaga-helia.fi
Tuija
Koskimäki
lehtori
+358 294471399
tuija.koskimaki@haaga-helia.fi