Yleistä Haaga-Heliasta

Opintopalvelut Porvoo

Kaikille Haaga-Helian opiskelijoille tarkoitettuja opintopalveluita on saatavana Haagan, Malmin, Pasilan, Porvoon ja Vierumäen toimipisteistä.

Esimerkiksi:

  • opiskelutodistuksia,
  • opintosuoritusotteita,
  • matka-alennustodistuksia,
  • Kelan ateriatukikortin
  • Virallisia opintosuoritusotteita ja opiskelutodistuksia voit pyytää myös sähköpostitse tai soittamalla opintopalveluihin. Huom. opiskeluaikaiset todistukset ovat saatavilla jatkossa myös sähköisinä ja sähköisesti allekirjoitettuina dokumentteina. Lisätietoja Mynetissä.

Opintopalvelut palvelevat opiskelijoita, henkilökuntaa ja Haaga-Helian yhteistyökumppaneita. Opintopalveluista saa tietoa ja neuvontaa esim. opiskeluun liittyvistä käytänteistä, opinto-oikeuteen liittyvistä asioista ja avoimen ammattikorkeakoulun opinnoista. Opintopalveluissa kirjoitetaan myös valmistuvien opiskelijoiden tutkintotodistukset.

Haaga-Helian nykyiset opiskelijat löytävät tietoa opiskeluun liittyvistä asioista Mynetistä, johon pääsee kirjautumalla Haaga-Helian verkkotunnuksilla. Mynetissä opiskelija voi hallinnoida kaikkia opintoihinsa liittyviä asioita, kuten suunnitella opintojansa, kommunikoida opintoja ohjaavan tahon kanssa, ilmoittautua opintojaksoille, tarkastella saamiansa arvosanoja sekä tulostaa oman opintosuoritusotteensa. Mynetissä opiskelija voi myös päivittää yhteystietonsa (kotikunnan ja nimen päivittää opintopalvelut). Järjestelmä toimii myös informaatiokanavana.

Yhteystiedot
Aukioloajat
Puhelinpalvelu ma-ti ja to-pe klo 9.00-12.00 ja ke klo 12.00-15.00
Osoite

Taidetehtaankatu 1
06100 Porvoo
Suomi

Opintopalveluiden asiakaspalvelu Haaga-Helian kaikkien kampusten asiakastiskeillä jatkaa pääsääntöisesti etäpalveluna koronaviruspandemian takia ainakin ensimmäisen periodin ajan 31.12.2020 saakka. Neuvontaa ja palvelua tarjotaan sähköpostitse ja puhelimen välityksellä.

Tarkistathan aukioloajat ja poikkeusaukioloajat yllä olevasta laatikosta.