Siirtohaku

Kuvituskuva

Lead paragraph

Voit hakea siirtoa Haaga-Heliaan, jos opiskelet suomalaisessa korkeakoulussa tutkintoon johtavassa koulutuksessa samalla kielellä ja vastaavassa koulutusohjelmassa, johon haluaisit siirtyä.

Toisesta suomalaisesta korkeakoulusta Haaga-Heliaan

Voit hakea siirtoa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijaksi, jos opiskelet suomalaisessa korkeakoulussa tutkintoon johtavassa koulutuksessa samalla kielellä ja samassa tai vastaavassa koulutusohjelmassa, johon haluaisit siirtyä eikä tavoitetutkintoon liitettävä tutkintonimike vaihtuisi siirron seurauksena.

Haaga-Heliassa koulutusohjelmasta toiseen

Sinun on osallistuttava siirtohakuun, jos opiskelet Haaga-Helian tutkintokoulutuksessa ja haluaisit vaihtaa koulutusohjelmaa Haaga-Heliassa siten, että tavoitetutkintoon liitettävä tutkintonimike muuttuisi ohjelmavaihdon seurauksena (esim. tradenomi > restonomi). Huomaathan, että opetuskieli ei saa muuttua siirron seurauksena.

Huom. Jos tutkintonimike ei muuttuisi ohjelmavaihdon seurauksena Haaga-Heliassa (esim. tradenomi > tradenomi), katso ohjeet ja tee vaihtohakemus.

Siirtohaun hakuprosessi

Hakeminen

Kevään 2022 siirtohaku järjestetään 3.-17.5.2022, klo 15.00. Valintaperusteet on julkaistu opintopolku-palvelussa. Tulokset julkaistaan 14.6. mennessä ja opiskelupaikka on vastaanotettava 15.7. klo 15.00 mennessä.

Seuraaviin Haaga-Helian suomenkielisiin koulutuksiin voi hakea siirtohaussa keväällä 2022:

AMK-tutkinnot

YAMK-tutkinnot

Muissa Haaga-Helian suomenkielisissä koulutuksissa ei ole vapaita opiskelupaikkoja, eikä niihin voi hakea siirtoa keväällä 2022.

Tutustu englanninkielisiin siirtohakuun osallistuvin koulutuksiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä siirtohausta

Siirto-opiskelijaksi ottamista koskevaan päätökseen on mahdollisuus hakea oikaisua Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kollegiolta.

Ohjeet oikaisuvaatimuksen tekemiseen

Yhteystiedot
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi