Opiskelijan hyvinvointipalvelut

Kuvituskuva_opiskelijat

Lead paragraph

Tervetuloa hyvinvointisivulle!

Meille sinun hyvinvointisi ja opintojen sujuvuus on tärkeää. Hyvinvointipalvelut ovat sinua varten koko opintojen ajan. Kaikki palvelumme ovat luottamuksellisia ja maksuttomia. Tarjoamme matalan kynnyksen tukea kaikkiin opiskelun ja jaksamisen haasteisiin sekä elämän isoihin ja pieniin kysymyksiin pääsääntöisesti yhdestä viiteen kertaan.

Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Tukenasi opintojen varrella ovat Haaga-Helian hyvinvointipalvelut: Opintopsykologit, opintovalmentajat, korkeakoulupapit sekä ammatilliset erityisopettajat. Tältä sivulta voit varata ajan ja tutustua tarkemmin palveluihimme. Lisäksi olemme koostaneet myös materiaalia hyvinvoinnin tueksi. 

  • Kaipaatko tukea jaksamisellesi? Onko sinulla opiskeluun liittyviä haasteita? Pohdituttaako motivaatio tai ihmissuhteet? Koetko tarvetta jäsennellä elämäsi solmukohtia? Haaga-Helian oma opintopsykologi tarjoaa keskusteluapua. 
  • Tökkiikö opinnot? Tuntuuko siltä, että opinnot tai opinnäytetyö eivät etene haluamallasi tavalla? Onko tehtäviin tarttuminen vaikeaa tai kuormittaako opinnot kohtuuttomasti? Haaga-Helian opintovalmentaja tarjoaa tukea opintojen etenemiseen ja opinnoissa jaksamiseen.  
  • Onko elämässäsi ihmissuhdeasioita, suruja tai identiteettipohdintoja, joihin kaipaisit tukea? Mietityttääkö elämän suunta tai arvoihin ja maailmankatsomukseen liittyvät kysymykset? Voit keskustella papin kanssa luottamuksellisesti mistä tahansa elämään liittyvästä asiasta. Korkeakoulupappi on tavoitettavissasi.
  • Onko sinulla oppimiseen liittyviä pulmia? Kaipaatko tukea lukivaikeuteen tai onko sinulla keskittymisen haasteita? Voit saada apua ammatillisilta erityisopettajilta ja opinto-ohjaajilta. Opinto-ohjaajasi yhteystiedot löydät Pepistä.

Jos sinulla on mielenterveyden kanssa haasteita, toimintakyky arjessa heikentynyt tai kriisitilanne, olethan yhteydessä terveyspalveluihin esimerkiksi YTHS:ään tai kriisipalveluihin.

Uusimmat uutiset ja kolumnit

Hyvinvointikirjeet

Taukoliikuntasovellus Break Pro

Taukoliikuntasovellus BreakPro aktivoi pitämään taukoja opiskelusta ja lisää kehon sekä mielen hyvinvointia. Sovelluksen videot on kuvattu kauniissa suomalaisissa rantamaisemissa ja niissä kuullaan tuttuja puhujia kuten Sami Kuronen sekä Samuli Edelman. Liikuntavideoiden lisäksi sovellus sisältää myös mielen tietoisuus- eli mindfulness-harjoituksia, jotka auttavat meitä olemaan läsnä tässä hetkessä sekä niillä on tutkitusti monia positiivisia vaikutuksia terveyteen kuten oppimiskyvyn sekä muistin vahvistaminen.

Sovelluksen käyttö on haagahelialaisille ilmaista. 

Vinkkejä opiskeluun

Hyvinvointilinkkejä

Ihmissuhteet

Blogeja ja podcasteja

Katso myös