Opiskelijan hyvinvointipalvelut

Kuvituskuva_opiskelijat

Lead paragraph

Opiskelijoiden hyvinvointi on Haaga-Heliassa ykkösasia. Hyvinvointipalvelut on tarkoitettu kaikille Haaga-Helian tutkinto-opiskelijoille sekä ammatillisen opettajakorkeakoulun opiskelijoille. Tukenasi opintojen varrella ovat Haaga-Helian hyvinvointipalvelut: Opintopsykologit, opintovalmentajat, korkeakoulupapit sekä ammatilliset erityisopettajat. Tälle sivulle on koottu palveluiden kuvaukset, yhteystiedot sekä materiaalia hyvinvoinnin tukemiseksi.

Haaga-Helia tarjoaa ennaltaehkäiseviä hyvinvointipalveluita, joiden tavoitteena on tukea opintojen sujumista, opiskelijan hyvinvointia ja psyykkistä jaksamista. Palvelut ovat tarkoitettu opiskelijoille, joilla on suoraan opiskelukykyyn liittyviä haasteita, esimerkiksi motivaation, opiskelutaitojen, stressin tai ajanhallinnan pulmia. 

  • Kaip​aatko tukea jaksamisellesi? Onko sinulla opiskeluun liittyviä haasteita? Haaga-Helian oma opintopsykologi tarjoaa keskusteluapua​.
  • Opintojen imu hukassa? Tuntuuko siltä, että opinnot eivät etene haluamallasi tavalla? Ehkä kamppailet opinnäytetyön kanssa tai opinnot tuntuvat muutoin kuormittavilta. Kaipaat ehkä tukea esimerkiksi opinnoissa jaksamiseen tai stressin ja ajanhallinnan kanssa.  Haaga-Helian opintovalmentaja tarjoaa tukea opintojen etenemiseen ja opinnoissa jaksamiseen. 
  • Onko sinulla oppimiseen liittyviä pulmia? Kaipaatko tukea lukivaikeuteen tai onko sinulla keskittymisen haasteita? Voit saada apua ammatillisilta erityisopettajilta ja opinto-ohjaajilta. Opinto-ohjaajasi yhteystiedot löydät Pepistä.
  • Haluatko keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa elämään liittyvästä asiasta? Korkeakoulupappi on tavoitettavissasi.

Jos sinulla on mielenterveyden kanssa haasteita, toimintakyky arjessa heikentynyt tai kriisitilanne, olethan yhteydessä terveyspalveluihin esimerkiksi YTHS:ään tai kriisipalveluihin.

Hyvinvointikirjeet

Taukoliikuntasovellus Break Pro

Taukoliikuntasovellus BreakPro aktivoi pitämään taukoja opiskelusta ja lisää kehon sekä mielen hyvinvointia. Sovelluksen videot on kuvattu kauniissa suomalaisissa rantamaisemissa ja niissä kuullaan tuttuja puhujia kuten Sami Kuronen sekä Samuli Edelman. Liikuntavideoiden lisäksi sovellus sisältää myös mielen tietoisuus- eli mindfulness-harjoituksia, jotka auttavat meitä olemaan läsnä tässä hetkessä sekä niillä on tutkitusti monia positiivisia vaikutuksia terveyteen kuten oppimiskyvyn sekä muistin vahvistaminen.

Sovelluksen käyttö on haagahelialaisille ilmaista. 

Vinkkejä opiskeluun

Hyvinvointilinkkejä

Ihmissuhteet

Uusimmat hyvinvointikolumnit

Opiskelijahyvinvoinnista eSignalsissa

Katso myös