Opintopsykologi

Lead paragraph

Haaga-Helian ennaltaehkäisevien palveluiden tavoitteena on tukea opintojen sujumista, opiskelijan hyvinvointia ja psyykkistä jaksamista.

Vastaanotolla tutkitaan ja jäsennellään opiskelijan tilannetta sekä haetaan uusia näkökulmia. Palvelu on ennaltaehkäisevää ja se on tarkoitettu kaikkien Haaga-Helian kampusten tutkinto-opiskelijoille. Käyntijaksot ovat pituudeltaan 1-5 tapaamista. 

Palvelut ovat tarkoitettu opiskelijoille, joilla on suoraan opiskelukykyyn liittyviä haasteita, esimerkiksi motivaation, opiskelutaitojen, stressin tai ajanhallinnan pulmia. Voit olla yhteydessä myös, jos sinulla on välillisesti opiskelukykyyn vaikuttavia haasteita, kuten kuormittava elämäntilanne tai lieviä jaksamisen haasteita, jotka ilmenevät ensimmäistä kertaa elämässä. 

Mikäli sinulla on mielenterveyden kanssa haasteita, toimintakyky arjessa heikentynyt tai kriisitilanne, olethan yhteydessä terveyspalveluihin esimerkiksi YTHS:ään tai kriisipalveluihin. Mikäli sinulla on ollut aiempi hoitokontakti joskus olemassa, hakeuduthan uudelleen terveydenhuollon palveluihin.

Voit varata ajan tapaamiseen ottamalla yhteyttä ensisijaisesti sähköpostitse. Vahvistathan sinulle tarjotun aikaehdotuksen kahden arkipäivän sisällä. Toivoisimme myös, että tarvittaessa vastaanottoajan peruminen tapahtuisi viimeistään 24 tuntia ennen sovittua tapaamisaikaa.

Tapaamiset toteutetaan joko kasvokkain Pasilan kampuksella tai etänä.