Myyntityöhön ja siinä kehittymiseen kannattaa panostaa

Kuvitus - myyntityö

Lead paragraph

Myyntityö on prosessi, joka vaatii erilaisia taitoja. Joku voi tarvita myynnin teknisiä perustaitoja, joku toinen taas tarvitsee ratkaisumyynnin moninaisia vaativia keinoja. Eroja myyntityöhön tuo myös kotimaan markkinat ja kv-markkinat.

Ennen kuin lähdetään suinpäin hankkimaan koulutusta, kannattaa käyttää hetki osaamisen nykytilan selvittämiseen; mikä myyntityössä jo sujuu hyvin ja mikä taito taas vaatisi kehittämistä. On tunnistettava, missä kohden tarvitaan osaamisen kehittämistä. Haaga-Helian yrityksille suunnattu sähköinen myynnin osaamiskartoitus on helppo ja nopea keino selvittää lähtötilanne.

Tutustu myynnin osaamiskartoitukseen

Olemme myös apuna osaamiskartoituksiin liittyvissä muissa kysymyksissä. Ota yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestanne: asiakaspalvelu@haaga-helia.fi.

Koulutuksia juuri sinun tarpeisiisi

Organisaatioilla on usein erilaisia myyntityöhön liittyviä kehittämistarpeita. Sen vuoksi tarjoamme myyntityön eri vaiheisiin sopivia koulutuksia ja valmennuksia. Avoimessa tarjonnassa olevat koulutukset soveltuvat yksittäisille henkilöille, mutta ne voidaan myös toteuttaa räätälöityinä yritystoteutuksina. Tarjonnastamme löytyy myös verkkokursseja.

 

Haaga-Helia hyödyntää myyntityön koulutuksissa ja valmennuksissa Sales & eCom Lab -laboratoriotaan. Ryhmäkoulutuksissa laboratoriossa voidaan tallentaa etukäteen käsikirjoitettuja – yrityksen omaan myyntityöhön liittyviä - roolipeliharjoituksia (myyjä-ostaja). Muu ryhmä havainnoi harjoitetta samanaikaisesti toisessa tilassa. Palautetta myyjä-ostaja -pari saa siten sekä kollegoiltaan että kouluttajalta. Esim. puolen päivän koulutus sopii 10-12 hengen myyntiryhmälle, ja sen aikana ehditään käydä 4-5 roolipeliharjoitetta keskusteluineen, ohjauksineen ja palautteineen.

Tiedämme, että tunteet ohjaavat kaikkea päätöksentekoa ja vaikuttavat asiakaskokemukseen myynnin kaikissa kanavissa. Siksi asiakkaan tunteisiin kiinni pääseminen on tärkeää. Sales & eCom Labissä voidaan hyödyntää tunnetekoälyä, biometriikkaa, silmänliikekameroita sekä muita parhaita monikanavaisen myynnin työkaluja.

Ota yhteyttä

Onko yrityksessänne kiinnostusta hyödyntää laboratoriota myyntityön kehittämisessä?

Ota yhteyttä ja keskustellaan teille parhaista tavoista saada uutta potkua myyntityöhönne!

Anne
Bondarèw
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471278
Anne.Bondarew@haaga-helia.fi