Zone-liikuntapalveluiden kevätkausi on startannut kampuksilla

Zone – Ammattikorkeakoulujen liikuntapalvelut ovat Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian yhteiset liikuntapalvelut.

Urheilu työnä ja harrastuksena – viekö intohimo paljon vai kaiken?
Uutinen

Body

Zone tarjoaa ammattikorkeakoulujen opiskelijoille sekä henkilökunnalle edullisia liikuntapalveluja pääkaupunkiseudun kampuksilla. Palvelutarjontaan sisältyy lähes 30 tuntia viikoittaisia ohjattuja ryhmäliikuntatunteja, 5 kuntosalia, sulkapallovuoroja sekä monia muita palloilu- ja liikuntamahdollisuuksia kampuksien liikuntasaleissa.

Liikuntaa pääsee harrastamaan myös viikoittaisten online-tuntien kautta, sekä hyödyntämällä Zone-liikuntapassiin sisältyvää Yogobe -onlinetreenipalvelua. Lisäksi Zone järjestää kevään aikana lukuisia kursseja ja lajikokeiluita, joissa pääsee tutustumaan uusiin lajeihin ammattilaisvalmentajan opastuksella.

Lue lisää Zonen kevätkauden 2023 tuntitarjonnasta nettisivuilta.

Miten hankkia oma Zone-liikuntapassi?

Haaga-Helian ja Metropolian opiskelijoille edullisin vaihtoehto on ostaa oman opiskelijakuntansa jäsenyys, johon liikuntapalvelut kuuluvat ilmaisena jäsenetuna. Laurean opiskelijat voivat ostaa liikuntapassin opiskelijakunnan jäsenyyden lisäpalveluna. Liikunta- ja kuntosalipasseja myydään näiden korkeakoulujen opiskelijoille myös ilman opiskelijakunnan jäsenyyttä sekä tietenkin myös Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian henkilökunnalle.

Lisätiedot liikuntapassin hankinnasta löytyvät Zonen nettisivuilta.

Yhteydenotot: info@zonesports.fi
Seuraa Zonen uutisia myös Instagramissa.

Tervetuloa liikkumaan Zone-liikuntapalveluihin!