Unilever Suomi ja Haaga-Helia solmivat partnerisopimuksen

Unilever Suomi on Haaga-Helian uusin partneri. Unilever odottaa yhteistyöltä kohtaamisia, joiden kautta opiskelijat pääsevät tutustumaan kiinnostavaan työnantajaan ja uramahdollisuuksiin, ja yritys löytää tarvitsemiaan osaajia.

Kuvassa neljä ihmistä poseeraa kameralle.
Uutinen

Body

Unilever Suomella on tarve rekrytoida erityisesti uransa alkuvaiheessa olevia myynnin ja markkinoinnin osaajia ja tuoda konkreettisesti esiin tulevaisuuden uramahdollisuuksia kansainvälisessä ja tunnetussa bränditalossa. Yrityksessä on tarkoitus keskittyä rakentamaan työuran alkuvaiheen ”Early Careers” -urapolkuja.

– Haaga-Helia tuli heti mieleeni, kun pohdin, mikä taho voisi auttaa meitä tässä. Olen aikaisemmin toiminut Haaga-Helian partnerina eri yrityksissä, ja minulle on jäänyt erittäin hyvät kokemukset yhteistyöstä. Tiesin, että opintolinjat vastaisivat hyvin Unileverin tulevaisuuden Talent & Early Careers -tarpeita, ja vastaavasti me voisimme olla potentiaalisesti opiskelijoita kiinnostava partneriyritys, Nordic Talent Advisor Lead Kira Soini Unileveriltä kertoo. 

Partneriyhteistyö avartaa opiskelijoiden tulevaisuuden uranäkymiä

Vaikka Unileverin ja Haaga Helian yhteistyö on vasta käynnistynyt, on Unilever ehtinyt jo vierailla Pasilassa Uratori-tapahtumassa, jossa he pääsivät esittelemään uutta partneriyhteistyötä, yritystä ja keskustelemaan opiskelijoiden kanssa. Tapahtuma oli Soinin mukaan erittäin positiivinen kokemus, ja opiskelijat olivat kiinnostuneita yhteistyöstä. 

Tulevaisuudessa Unileverin tarkoitus on olla mukana vierailijaluennoitsijana kursseilla, järjestää yritysvierailuja ja olla mukana muissa potentiaalisissa projekteissa. Unilever tarjoaa opiskelijoille monipuolisia työtehtäviä, ja tulevaisuuden osaajille on suunnitteilla trainee-rooleja tulevaisuuteen.

– Uskon, että yhteistyön avulla pääsemme tarjoamaan opiskelijoille loistavia uramahdollisuuksia ja vastaavasti me työnantajana kasvatamme samalla tietoisuutta yrityksestämme opiskelijoiden silmissä. Haaga-Helian opintolinjat vastaavat meidän osaajatarpeitamme ja uskonkin, että tämän johdosta voimme molemmin puolin hyötyä yhteistyöstä paljon tulevaisuutta silmällä pitäen, Soini päättää.

Unilever valmistaa ja markkinoi maailmanlaajuisesti yli 400 tunnettua päivittäistavaramerkkiä ja työllistää 127 000 työntekijää yli 190 maassa. 

Kuva: Partnerisopimusta allekirjoittamassa Haaga-Helian Pasilan-kampuksella olivat Unilever Suomesta Head of Country Jonas Idström ja Nordic Talent Advisor Lead Kira Soini. Haaga-Heliaa edustivat rehtori-toimitusjohtaja Minna Hiillos ja asiakkuuspäällikkö Riku Korosuo.
 

Ota yhteyttä
Riku
Korosuo
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471352
Riku.Korosuo@haaga-helia.fi