Osallistu muutostutkimuksen haastatteluun ja voita leffaliput itsellesi ja kavereillesi!

Haemme kahtakymmentä opiskelijaa haastateltavaksi AI-DRIVER! -hanketta varten. Osallistu ja vaikuta opetuksen ja opiskelun tulevaisuuteen. Haastateltujen kesken arvotaan 3 leffalippua.

Kansainväliset opiskelijat tarvitsevat tukea opintojen aloituksessa
Uutinen

Body

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun AI DRIVER! -hanke tutkii tekoälyn vaikutuksia opetukseen ja opiskeluun. Tutkimusta varten tarvitaan 20 opiskelijaa, jotka haluavat vaikuttaa opetuksen tulevaisuuteen. Haastateltujen kesken arvotaan 3 leffalippua, jotka voi käyttää haluamallaan tavalla.

Haastattelut järjestetään etänä MS Teamsin kautta, joten ne eivät edellytä tapaamista. Haastattelu kestää noin 30–60 minuuttia ja se tehdään syyslukukauden aikana. Kyseessä on pitkittäistutkimus, jonka vuoksi vapaaehtoisille tehdään uusi haastattelu tulevana keväänä.

Haastattelut tallennetaan ja aineisto muutetaan siten, ettei vastaajia ole mahdollista tunnistaa. Tutkimuksessa anonymisoitua aineistoa voidaan käyttää myös muun tutkimuksen aineistona Haaga-Heliassa.  

Arvonta suoritetaan hanketiimin toimesta ja haastateltavat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos kiinnostuit ja haluat vaikuttaa opetuksen tulevaisuuteen, niin ota ihmeessä yhteyttä Haaga-Helian Eija Kjeliniin (eija.kjelin@haaga-helia.fi) tai Olli Kupiaiseen (olli.kupiainen@haaga-helia.fi).

Lisää tietoa hankkeesta

Tekoälyn nopea kehittyminen vaikuttaa oppimiseen ja opettamiseen, mutta vielä toistaiseksi emme tiedä, miten uusia tekoälysovelluksia sovelletaan ammattikorkeakoulukontekstissa ja miten muutos koetaan. Haaga-Helia ammattikorkeakoulun AI Driver! -hankkeessa tutkitaan, miten tekoäly muuttaa opetus- ja opiskelutyötä.

Tavoitteena on selvittää, miten opettajat ja opiskelijat ymmärtävät tekoälyn suhteessa omaan työhönsä ja opiskeluun, ja miten he aikovat hyödyntää sitä. Haluamme edistää ja helpottaa opettajien ja opiskelijoiden valmiuksia ja samalla kartoittaa erilaisia sovelluksia ja niiden rajoja oppimiseen ja opettamiseen liittyen.

Hankkeen projektipäällikkönä toimii Katja Wirenius.

Ota yhteyttä
Katja
Wirenius
lehtori
+358 294471728
Katja.Wirenius@haaga-helia.fi
Eija
Kjelin
lehtori
+358 294471194
Eija.Kjelin@haaga-helia.fi
Olli
Kupiainen
lehtori
+358 294471561
Olli.Kupiainen@haaga-helia.fi