Nordic Business Forum rekrytoi opiskelijoita avustamaan vuoden merkittävimmässä liike-elämän tapahtumassa

Nordic Business Forum hakee energisiä ja osaavia opiskelijoita vuoden tärkeimpään liike-elämän tapahtumaan. Haaga-Helian opiskelijat hyötyvät osallistumisestaan muun muassa opintopisteiden muodossa.

Nordic Business Forum 2022 rekrytoi Haaga-Helian opiskelijoita vuoden merkittävimpään liike-elämän tapahtumaan
Uutinen

Body

Euroopan suurimpiin liike-elämän seminaareihin lukeutuva Nordic Business Forum (NBF) järjestetään jälleen Helsingin Messukeskuksessa 20.-21. syyskuuta 2022.  

Haaga-Helian opiskelijoita on perinteisesti rekrytoitu tapahtumaan esimiestehtäviin, tehotiimeihin sekä asiakaspalveluun, eikä tämä vuosi ole poikkeus. 

Tänä vuonna hartaasti odotettu NBF etsii joukkoonsa satoja asiakaspalvelusta innostuneita opiskelijoita.

Oletko innokas oppimaan, kasvamaan ja hankkimaan vertaansa vailla olevaa työkokemusta saman henkisten ihmisten ympäröimänä? Oletko valmis tarjoilemaan parastasi antamalla maailman parhaan asiakaskokemuksen 7 000 seminaarivieraallemme?

NBF on useiden vuosien ajan työskennellyt Haaga-Helian kanssa asiakaspalvelutiimin rakentamiseksi yhtiön vuotuisiin liiketoiminta- ja johtamisseminaareihin. Tämä on poikkeuksellinen mahdollisuus opiskelijoille osallistua  yhteen maailman merkittävimmistä yrityskonferenssien järjestämisestä – ja saada siitä 3 op!

Rekrytointi on nyt käynnissä, täytä hakemus ja hae mukaan 26.8. mennessä!

Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, tule mukaan Pasilan kampuksella (luokassa 3012) tai Haagan kampuksella (auditoriossa) järjestettäviin infotilaisuuksiin 25.8. klo 15.00.

Hae Nordic Business Forum 2022 -asiakaspalvelutiimiin täällä (linkki)

Tämän vuoden rekrytointiprosessi tulee olemaan todella nopea ja ensimmäiset haastattelut järjestetään jo hakuaikana perjantaina 26.8.

Haaga-Helia kannustaa opiskelijoitaan olemaan osa tätä tapahtumaa ja on täysin ymmärrettävää jos joitakin oppitunteja jää väliin pakollisten harjoitusten ja valmistautumisen vuoksi. Osallistuvien opiskelijoiden tulee olla mahdollisimman pian yhteydessä opettajiinsa, sillä nopea rekrytointiaikataulu voi aiheuttaa haasteita toteutuksessa.

Opiskelijoiden aikataulut syksylle

Haaga-Helia ohjeistaa mukana olevia opiskelijoita olemaan opettajiinsa mahdollisimman pian yhteydessä, sillä nopea rekrytointiaikataulu voi aiheuttaa haasteita toteutuksessa. Koulutus järjestetään entiseen tapaan englanniksi.

Syksyn aikataulut ja päivämäärät:

  • Pe 9.9.                          klo 14-18       koulutuspäivä 1
  • Ma 12.9.                      klo 14-18        koulutuspäivä 2
  • To 15.9.                       klo 14-18        koulutuspäivä 3
  • Su 18.9.                       koko päivä     valmistelupäivä
  • Ma 19.9.                      koko päivä     valmistelupäivä
  • Ti 20.9.                        koko päivä     NBF 2022
  • Ke 21.9.                       koko päivä     NBF 2022

Haaga-Helian opiskelijat saavat Nordic Business Forumiin osallistumisestaan opintopisteitä. Saadakseen opintopisteet työskentelystä, opiskelijoiden tulee osallistua kaikkiin ylläoleviin päiviin. Haaga-Helian opiskelijoiden ei tarvitse ilmoittautua Nordic Business Forumia varten yhdellekään kurssille, vaan opintopisteistä sovitaan tapahtuman jälkeen.

Lisää tietoa aiheesta

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä avustamisesta, koulutuksista tai rekrytoinnista, niin voit olla yhteydessä joko Haaga-Helian suunnittelija Outi Kärkkäiseen (outi.karkkainen@haaga-helia.fi) tai Nordic Business Forumin Student Operations Coordinator Johanna Flinkiin (studentoperations@nbforum.com).

Lisää tietoa tapahtumasta löydät Nordic Business Forumin verkkosivuilta osoitteesta: https://www.nbforum.com/nbf2022/ 

Ota yhteyttä
Outi
Kärkkäinen
assistentti / suunnittelija
+358 294471170
Outi.Karkkainen@haaga-helia.fi