Kiinnostaako tekoäly ja liiketoiminta? Tule mukaan maksuttomalle Tekoäly liiketoiminnassa -virtuaalikurssille

Kiinnostaako sinua tekoälyn mahdollisuudet liiketoimintasi kehittämisessä, mutta et tiedä mistä aloittaa? Siinä tapauksessa olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Tekoäly liiketoiminnassa -virtuaalikurssi tarjoaa sinulle eväät tekoälyn hyödyntämiseen täysin ilmaiseksi.

Tekoäly töissä virtuaalikurssi AI in Business
News article

Body

AI in Business – Tekoäly liiketoiminnassa -virtuaalikurssilla opit soveltamaan tekoälyn tarjoamia mahdollisuuksia oman liiketoimintasi kehittämiseen sekä tunnistamaan ja priorisoimaan tekoälyn käyttötapauksia.

Kurssi on luotu erityisesti pk-yritysten tarpeet huomioiden, eikä sen suorittaminen edellytä aikaisempaa tekoälyosaamista tai sitoutumista. Kurssin suorittamiseen kuluu aikaa yhteensä noin 10–15 tuntia, ja sen voit suorittaa itsenäisesti omien aikataulujesi mukaisesti.

Tekoäly liiketoiminnassa -kurssin suoritettuasi hallitset alan perusterminologian ja kykenet kartoittamaan ja suunnittelemaan erilaisia tekoälyn käyttökohteita oman yrityksesi tarpeisiin sekä tulevaisuuden strategisiin tavoitteisiin perustuen.

Kurssilta saamasi opit auttavat sinua myös etenemään joko tuotekehitykseen tai palvelumuotoiluun, joiden yhteydessä voit hyödyntää yrityksesi sisäisiä IT-resursseja tai etsiä itsellesi sopivan tekoälypalveluja tarjoavan yrityskumppanin.

Tekoäly liiketoiminnassa -virtuaalikurssi on osa Tekoälyinnovaatioekosysteemillä kilpailukykyä pk-yrityksille eli AI-TIE -hanketta, ja siten osallistujille täysin maksuton. Kurssi on tuotettu Haaga-Helia ja Laurea ammattikorkeakoulujen yhteistyönä Suomen tekoälykiihdyttämö FAIA:n materiaalien pohjalta.

AI-TIE:n on rahoittanut Euroopan aluekehitysrahasto EAKR (REACT-EU) ja Uudenmaan liitto osana Euroopan unionin COVID-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia. Lisää tietoa kurssista ja sille ilmoittautumisesta löydät osoitteesta: www.ai-in-business.fi.

Ota yhteyttä
Anna
Lahtinen
Senior Researcher
+358 294471253
Anna.Lahtinen@haaga-helia.fi