Hospitality Insiders Club – verkostoitumista palvelualan ammattilaisten kesken jo 7 vuoden ajan

Haaga-Helian Hospitality Insiders Club juhlistaa tänä syksynä 7-vuotista taivaltaan. Vuosien saatossa klubin toiminta on laajentunut ja siitä on muodostunut innostava palvelualan ammattilaisten oma verkosto, joka tarjoaa aitiopaikan alan tuoreimpiin kuulumisiin.

kuvituskuva
Uutinen

Body

Hospitality Insiders Clubin alkutaival juontaa juurensa vuoteen 2012, jolloin Haaga-Helian kaupallisen toiminnan silloinen myyntipäällikkö Elisa Aunola ja klubin isäntä, lehtori Pekka Lampi saivat tehtäväkseen ideoida klubitoimintaa hotelli-, ravintola- ja matkailualan päällikkötasolle. Vuosien saatossa klubin toiminta on laajentunut kattamaan koko palvelualan.

Verkosto kokoontuu yhteen neljä kertaa vuodessa järjestettävien tilaisuuksien pariin, jossa klubilaiset pääsevät kuulemaan ja keskustelemaan toimialaan liittyvistä ajankohtaisista aiheista.

- Tapaamiset tarjoavat klubilaisille tilaisuuden tarkastella alan toimijoiden ratkaisumalleja ja parhaita käytänteitä sekä mahdollisuuden löytää uusia ideoita omien töidensä ja yritystensä kehittämiseksi, Lampi kertoo.

Jokainen tilaisuus pitää sisällään aiheeseen johdattelevan asiantuntijapuheenvuoron sekä vierailun kiinnostavassa yrityksessä.

- Olemme saaneet kiitosta erityisesti tutustumiskohteiden monipuolisuudesta sekä opettavaisista ja mieleenpainuvista asiantuntija-alustuksista. Klubilaiset arvostavat korkealle myös mahdollisuutta verkostoitua alan muiden ammattilaisten kanssa. Toiminnassa on edelleen mukana useita alkuperäisjäseniä, myös uudet jäsenet ovat lämpimästä tervetulleita mukaan!

Aitiopaikka alan tuoreimpiin kuulumisiin

Seitsemään vuoteen on mahtunut lukuisia ikimuistoisia hetkiä ja verkoston jäsenet ovat päässeet tutustumaan moniin paikkoihin, joihin yleensä ulkopuolisilla ei ole pääsyä.

- Yksi ikimuistoisimmista paikoista oli Finnair. Vierailimme lentojen koordinoinnin hermokeskuksessa, A350 konetyypin matkustamohenkilökunnan lepotiloissa ja jättimäisessä lentokonehallissa, luettelee Haaga-Helian asiakasvastaava ja Hospitality Insiders Clubin klubiemäntä Taru Munukka.

Tämän lisäksi verkoston jäsenet ovat muun muassa päässeet maistelemaan ensimmäisten joukossa uusien ravintoloiden menuja sekä tutustumaan ulkomaisiin konsepteihin.

Viime syyskuussa Hospitality Insiders Clubin tutustumismatka suuntautui Turun Kakolanmäelle.

- Vierailimme Hotelli Kakolassa, kuulimme perheyhtiö Ojala Oy:n yritystarinan, seilasimme höyrylaiva Ukkopekalla Pentti-Oskari Kankaan johdattelemana, nautimme kiertoajelusta sekä tutustuimme uuden K-kaupan sisäisen ravintolan konseptiin, Munukka kertoo.

Seuraava tapaaminen on to 10.2.22 DLA Piper Oy:ssä. 

Lue Lisää Hospitality Insiders Clubin toiminnasta ja liity mukaan palvelualan ammattilaisten omaan verkostoon!

Tutustu Hospitality Insiders Clubiin täällä

Ota yhteyttä
Taru
Munukka
asiakasvastaava
+358 294471090
taru.munukka@haaga-helia.fi
Pekka
Lampi
tuntiopettaja
pekka.lampi@haaga-helia.fi