Hospitality Insiders Club

Kuvituskuva

Lead paragraph

Hospitality Insiders Club on yli 11 vuotta toiminut marata-alan verkosto - liity sinäkin nyt jäseneksi ja saat aitiopaikan alan tuoreimpiin kuulumisiin!

Kuvituskuva

Oletko ollut Hyatt-ketjun Grand Hansa -hotellin rakennustyömaalla ensimmäisten joukossa? Oletko tutustunut Pärnun marata-alan in-paikkoihin? Oletko kurkistellut Messukeskusta lintuperspektiivistä? Entä oletko maistanut ravintola Palacen 12-ruokalajin illallisen? Muun muassa näihin kysymyksiin Hospitality Insider Clubilaiset vastaavat: ”Kyllä!”

Jokaisella tapaamiskerralla on tarjolla myös tuhti tietopaketti sen hetkisestä ajankohtaisesta aiheesta, kuten esimerkiksi luento kansainvälisestä ravintola- ja majoitusalan raportointijärjestelmästä, Suomen ruokamatkailun tilannekatsaus, luento sosiaalisista tunteista HR-konteksteissa tai sukellus virtuaalitodellisuuteen. Tätä ja paljon muuta on Hospitality Insiders Club, jonka jäsenenä pääset mm:

Kuvituskuva
  • kuulemaan ja keskustelemaan toimialaamme liittyvistä ajankohtaisista asioista
  • tutustumaan uusimpiin koti- ja ulkomaisiin konsepteihin ja kurkistamaan kulissien taakse
  • verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa

Hospitality Insiders Clubin toiminta rakentuu neljä kertaa vuodessa järjestettävien tapahtumien ympärille. Tilaisuudet järjestetään kiinnostavissa alan yrityksissä. Tilaisuudet koostuvat ajankohtaisesta asiantuntijapuheenvuorosta ja isäntäyrityksen esittelystä. Tapahtumiin sisältyy lounas/päivällinen. Klubiemäntinä toimivat Haaga-Helian asiakasvastaava Taru Munukka ja Haaga-Helian lehtori Jaana Laaksonen. 

Seuraavat tilaisuutemme: 

18.-19.4.2024 Tampere: Courtyard by Tampere City, Nokia Areena, Neljä vuodenaikaa -ravintola, Tampere-talo, Finnish Hotel of Tomorrow FHOT 2.0 -hanke, Visit Tampere

10.9.2024 Finavia, "The One Airport Helsinki"

25.10.2024 ISKU: Collision Wine Group Oy, Nespresso Professional / Lyreco Oy, Ravintola Bricco / Jaajo Linnonmaa

Kuvituskuva

Aiempia tilaisuuksiamme

Olemme vierailleet mm.Turun Kakolanmäellä, jossa  Hotelli Kakolassa kuulimme perheyhtiö Ojala Oy:n yritystarinan, seilasimme Ukkopekalla Pentti-Oskari Kankaan johdattelemana, nautimme kiertoajelusta sekä tutustuimme uuden K-kaupan sisäisen ravintolan konseptiin.  Ohjelmassa on ollut myös kierros Finlandia-talolla ja lakimaailmaan tutustuimme DLA Piper Oy:ssä.  Lumotussa Fiskarsissa ovet meille avasi ravintola Pesula, Wärdshuset ja Kuparipaja sekä paikalliset tuottajat. Olemme myös väistelleet kummituksia Vanajanlinnassa. 

Vuosien ajan vierailukohteina ovat olleet myös mm. Hommanäs Kartano, Finnair, IKEA, Yes Yes Yes -ravintola, kauppakeskus Tripla, ravintola Carelia, VALO Hotel & WORK ja ravintola Gillet, Hotelli Haikko muutamia mainitaksemme. Kerran vuodessa teemme yön yli vierailun.

  • Vuosijäsenyyden hinta on 679 € / hlö / vuosi* (mikäli jäsenyytesi alkaa kesken vuotta, jäsenhinta lasketaan erikseen)
  • Jäsenyys voi olla yrityskohtainen, jolloin tilaisuuksiin osallistuja voi olla eri henkilö organisaation sisällä
  • Jäsenet huolehtivat itse vakuutusturvastaan
Kuvituskuva

*) Hinnat vuonna 2024. Hintoihin lisätään alv 24% eli vuosijäsenyyden kokonaishinta on 841,96 €. 

Ilmoittaudu mukaan!

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle.

Tiedustelut: klubiemäntä Taru Munukka, email: taru.munukka@haaga-helia.fi 

Lisätiedot
Taru
Munukka
asiakasvastaava
+358 294471090
taru.munukka@haaga-helia.fi
Outi
Rekola
lehtori
+358 294471391
outi.rekola@haaga-helia.fi
Kuvituskuva

Klubista sanottua

"Klubin ehdottomasti parhaita puolia on nähdä, tutustua ja samalla verkostoitua alan pitkän uran tehneiden konkareiden kanssa. Lisäksi on hienoa, että porukka on kasaantunut laajalti eri paikkakunnilta. Matkat, luennot ja tutustumiskohteet ovat todella mielenkiintoisia, joihin ei itse pääsisi tai ole tullut käytyä. Matka on samalla hetki irti arjesta, jolloin saa työajatuksia halutessaan siirtää sivuun hetkeksi tai jakaa ne ihmisten kanssa, jotka ymmärtävät sisällön."

Juha Hauta, ravintolatoimenjohtaja, Helsinki Ravintolat Oy

"Insiders Club on korkeantason verkosto, jossa päästään takuuvarmasti tutustumaan toimialan kulissien taakse. Asiantuntija puheenvuoroissa mennään kursailematta suoraan asiaan. Vilkas keskustelu aiheen tiimoilta innoittaa joka kerta jokaista paikallaolijaa. Kollegoiden välisissä keskusteluissa päästään sopivasti irti arjesta ja toisaalta vaihdetaan ajatuksia toimialan johtamisesta sekä tulevaisuuden näkymistä."

Tero Lilja, MaRaTa-alan yrittäjä
Hallituksen puheenjohtaja: Termico Ravintolat Oy, Ravintola Rumpu Oy, DT Foods Oy, Workster Oy, Cabofin Oy
Toimitusjohtaja: Nature Events Oy