Hospitality Insiders Club

Hospitality insiders club

Lead paragraph

Liity palvelualan ammattilaisten omaan yhteistyöverkostoon ja olet ensimmäisten joukossa kuulemassa alan uudet tuulet! 

Oletko nähnyt missä matkustamohenkilökunta yöpyy Finnairin uudessa A350-lentokoneessa? Oletko ollut testaamassa ravintola Palacen uutta 12 ruokalajin menua? Oletko ollut ravintola Yes, Yes, Yesin kestittävänä ennen ravintolan avaamista? Oletko tähyillyt maisemia Tallink Megastarin komentosillalta? Muun muassa näihin kysymyksiin Hospitality Insider Clubilaiset vastaavat: ”Kyllä!”

Jokaisella tapaamiskerralla on tarjolla myös tuhti tietopaketti sen hetkisestä ajankohtaisesta aiheesta, kuten esimerkiksi luento kansainvälisestä ravintola- ja majoitusalan raportointijärjestelmästä, Suomen ruokamatkailun tilannekatsaus, luento sosiaalisista tunteista HR-konteksteissa tai sukellus virtuaalitodellisuuteen. Tätä ja paljon muuta on Hospitality Insiders Club, jonka jäsenenä pääset mm:

  • kuulemaan ja keskustelemaan toimialaamme liittyvistä ajankohtaisista asioista
  • tutustumaan uusimpiin koti- ja ulkomaisiin konsepteihin ja kurkistamaan kulissien taakse
  • verkostoitumaan alan ammattilaisten kanssa

Hospitality Insiders Clubin toiminta rakentuu neljä kertaa vuodessa järjestettävien tapahtumien ympärille. Tilaisuudet järjestetään kiinnostavissa alan yrityksissä. Tilaisuudet ovat vapaamuotoisia ja koostuvat ajankohtaisesta asiantuntijapuheenvuorosta ja isäntäyrityksen esittelystä. Tapahtumiin sisältyy lounas/päivällinen. 

Seuraava tilaisuus:

16.2.2021 VALO Hotel & Work Helsinki

  • Jäsenyyden hinta on 539 € / hlö / vuosi* (mikäli jäsenyytesi alkaa kesken vuotta, jäsenhinta lasketaan erikseen)
  • Jäsenyys voi olla yrityskohtainen, jolloin tilaisuuksiin osallistuja voi olla eri henkilö organisaation sisällä

*) Hinnat vuonna 2021. Hintoihin lisätään alv 24% eli vuosijäsenyyden kokonaishinta on 668,36 €.

Ilmoittaudu mukaan!

Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen osallistumisen voi siirtää toiselle henkilölle.

Lisätiedot:
Pekka
Lampi
lehtori
+358 294471161
Pekka.Lampi@haaga-helia.fi
Taru
Munukka
asiakasvastaava
+358 294471090
Taru.Munukka@haaga-helia.fi

"Olen ollut klubin jäsen yli 5 vuotta, ja jokainen tapaaminen on ollut ainutlaatuinen, niin ohjelman sisällön kuin klubilaistenkin puolesta. Aiheet ovat olleet todella mielenkiitoisia ja  ajankohtaisia. Parasta klubissa ovat sen ihmiset/ klubilaiset ja meidän neljä  kertaa vuodessa tapaamiset. Klubitoiminta on antanut minulle paljon ystäviä, arvokasta tietoa alasta ja olen päässyt tutustumaan uusiin mielenkiitoisiin ja hyvinkin erilaisiin kohteisiin. On ollut itsensä kehittämistä (Hintsa Performance) ja olemme kuulleet huikeista projekteista (kuten Tallinnan tunneli, Tripla). Meidän alamme Horecan näkymät ja uutuudet ovat aina aiheena ja läsnä tapaamisissamme. Vaikka joskus on ollut haastavaa irtautua omasta työstä ja päästä mukaan klubitapaamisiin, niin koskaan ei ole tarvinnut katua, koska niiden sisältö on aina ollut antoisaa. Yhdessä vietetty päivä tai Tallinnan matka on aina ollut ihana irtautuminen arjen rutiineista ja antanut silti itselle ammatillisesti paljon. Ja tietenkin hyvä ruoka  on myös meidän tapaamisten loistavia puolia. Meillä on aivan huikea klubi." - Essi Koivulahti, Tmi Essi Koivulahti, Liikkeenjohdon konsultti (Liike-elämän ja johdon konsultit, LJK ry jäsen)

"Klubissa on mahdollisuus kuulla asioista ja ilmiöistä syvällisemmin, nähdä mitä tapahtuu kulissien takana ja kuulla uusista tutkimuksista (esim. Trendit), tuotteista ja palveluista ennen kun ”suuri yleisö” on niistä tietoinen. Klubilaiset ovat kaikki alansa ammattilaisia ja hyviä tyyppejä, eli tapaamisissa on aina myös hauskaa, ns. asiaosuuden lisäksi. Klubin vetäjät Taru ja Pekka ovat todella sitoutuneita toimintaan ja se näkyy aina tapahtumien järjestelyissä, jotka ovat olleet huippua. Nyt kun olen jälleen palannut yrittäjäksi, niin klubi on yksi tärkeistä linkeistä hotra-alalle. Sen avulla pysyn perillä alan kehityksestä ja kuulen muilta klubilaisilta mitä ”kentällä” tapahtuu. Mielenkiintoisilla yritysvierailuilla oppii aina jotain uutta ja sehän piristää ja tuo uutta potkua omaan työhön!" - Timo Moilanen, toimitusjohtaja, Vuoma Company, www.vuomacompany.fi