Haaga-Helian opintovalmentajat auttavat, jos opinnot eivät etene

Opintovalmennus on tarkoitettu Haaga-Helian opiskelijoille, joiden opintojen imu on alkanut heikentyä.

Opintovalmentajat Rosa ja Jenni
Uutinen

Body

Valmennuksen avulla opiskelijan ei tarvitse jäädä yksin opintojen haasteiden kanssa. Opintojen imun heikentyminen voi näkyä opinnoissa esimerkiksi oppimisen ja keskittymisen haasteina, itsesäätelyn ja aikatauluttamisen ongelmina ja puutteellisena motivaationa.

Taustalla voi olla muuttunut elämäntilanne, yksinäisyys, liiallinen kuormittuneisuus tai diagnosoitu oppimis- tai keskittymishäiriö.

– Opintovalmennus on ratkaisukeskeistä ja voimavarakeskeistä valmennusta ja keskustelutukea, joka auttaa tukemaan opiskelijan opiskelukykyä. Tarjoamme opiskelijoille ensisijaisesti yksilövalmennusta, mutta myös ryhmävalmennuksia. Lisäksi teemme vierailuja kursseille, joilla voimme puhua esimerkiksi opiskeluhyvinvoinnista, kertovat Haaga-Helian opintovalmentajat Rosa Weckman ja Jenni Virtanen.

Opintovalmennus on luottamuksellista, lyhytaikaista ja tapaamiset räätälöidään aina opiskelijan kanssa yksilöllisesti. Ensimmäisen tapaamisen voi sopia helposti sähköpostilla, ja opintovalmennus palvelee sekä suomeksi että englanniksi.

Ota yhteyttä:

opintovalmennus@haaga-helia.fi / studycoach@haaga-helia.fi

Artikkelin kuvassa Haaga-Helian opintovalmentajat Rosa Weckman ja Jenni Virtanen.

Ota yhteyttä
Rosa
Weckman
opintovalmentaja
+358 294471458
Rosa.Weckman@haaga-helia.fi
Jenni
Virtanen
opintovalmentaja
Jenni.Virtanen@haaga-helia.fi