Työpajailta: Tietoturva, digimarkkinointi ja yrityksen strategia

DigiTikkaat
16
touko
Muu tapahtuma
-

Tule mukaan käytännönläheiseen työpajailtaan, jossa saat asiantuntijoilta neuvoja ja sparrausta yrityksesi kehittämiseksi ja nosta digitaalinen liiketoimintasi uudelle tasolle.

Voit valita kolmesta teemasta sinulle ja yrityksellesi tarpeellisimman ja saada asiantuntijoilta sparrausta liiketoimintasi kehittämiseksi.

  • Tietoturva: Työpajassa pääset pohtimaan oman yrityksesi tietoturva- ja tietosuoja-asioita käytännössä. Pääset kysymään asiantuntijalta neuvoja liiketoimintasi turvaamiseksi ja verkostoidut samalla muiden yksinyrittäjien kanssa.
  • Digimarkkinointi: Työpajassa pureudutaan siihen, miten voisit käyttää ja soveltaa markkinoinnin digitaalisia ratkaisuja omassa työssäsi ja yrityksessäsi.
  • Valitettavasti yrityksen strategia -työpaja joudutaan tältä päivältä perumaan

Aika: tiistai 16.5.2023 klo 17-19

Paikka: Zoom

Ilmoittaudu mukaan

DigiTikkaat-koulutukset on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella. Koulutukset ovat maksuttomia.

Webinaarin järjestää DigiTikkaat-hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.