Työpajailta: Palvelumuotoilu, tietoturva ja digimyynti

DigiTikkaat
25
huhti
Muu tapahtuma
-

Tule mukaan käytännönläheiseen työpajailtaan, jossa saat asiantuntijoilta neuvoja ja sparrausta yrityksesi kehittämiseksi ja nosta digitaalinen liiketoimintasi uudelle tasolle.

Voit valita kolmesta teemasta sinulle ja yrityksellesi tarpeellisimman ja saada asiantuntijoilta sparrausta liiketoimintasi kehittämiseksi.

  • Palvelumuotoilu: Työpajassa pääset tekemään profilointia ja kuvaamaan asiakkaasi palvelupolkua kriittisiä kontaktipisteitä hyödyntäen. Mukana on asiantuntijoita sparraamassa ja antamassa henkilökohtaista neuvontaa.
  • Tietoturva: Työpajassa pääset pohtimaan oman yrityksesi tietoturva- ja tietosuoja-asioita käytännössä. Pääset kysymään asiantuntijalta neuvoja liiketoimintasi turvaamiseksi ja verkostoidut samalla muiden yksinyrittäjien kanssa.
  • Digimyynti ja verkkokauppa: Työpajassa pääset pohtimaan digitaalisen myynnin ja verkkoliiketoiminnan vaikutuksia omaan liiketoimintaasi. Mukana on asiantuntijoita sparraamassa ja antamassa henkilökohtaista neuvontaa.

Aika: tiistai 25.4.2023 klo 17-19

Paikka: Zoom

Ilmoittaudu mukaan 7.12. alkaen!

DigiTikkaat-koulutukset on suunnattu itsensä työllistäjille, freelancereille ja kevytyrittäjille, jotka tekevät tai suunnittelevat tekevänsä digitaalista liiketoimintaa Uudenmaan tai Päijät-Hämeen alueella. Koulutukset ovat maksuttomia.

Webinaarin järjestää DigiTikkaat-hanke, jota rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR) osana Euroopan unionin Covid-19 -pandemian johdosta toteuttamia toimia.