Medialle

Kuvituskuva ihmiset portaissa

Lead paragraph

Etsitkö asiantuntijaa tai valokuvia Haaga-Heliasta? Viestintäpalvelut auttaa mediaa ja muita sidosryhmiä löytämään haastateltavia, kuvia tai muita materiaaleja.

Median yhteyshenkilö Haaga-Heliassa

Ari
Nevalainen
viestintäpäällikkö
Head of Communications
+358 294471020
ari.nevalainen@haaga-helia.fi
Avoin AMK

Kaikki yhteystiedot

Löydät Haaga-Helian henkilökunnan yhteystiedot verkkosivujemme yhteystietohausta. Voit etsiä yhteystietoja henkilön nimellä tai tehtävänimikkeellä sekä suodattaa hakutuloksia teeman tai kampuksen perusteella.

Uutishuone ja mediapankki

Löydät STT-palvelusta tuoreimmat tiedotteet ja valokuvia sekä logomme median käyttöön. Aineistopankissamme on lisää kuvia (selaa julkisia aineistoja). Haaga-Helian graafisesta ohjeistuksesta voit katsoa ohjeet logojen ja kuvien käytöstä.

Asiantuntijoidemme blogeja

eSignals on Haaga-Helian verkkolehti, jossa korkeakoulumme asiantuntijat pohtivat blogiteksteissään oman alansa ajankohtaisia ilmiöitä kiinnostavasti ja vaikuttavasti.

eSignals tekee näkyväksi sen, mitä Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa opiskellaan, tutkitaan ja kehitetään. Lisäksi kerrome konkreettisesti siitä, millä tavoin ammattikorkeakoulu ja yritykset yhdessä kehittävät koulutusta ja ympäröivää yhteiskuntaa.

Haaga-Helian viralliset somekanavat