Kasvua dataohjautuvan markkinoinnin avulla

datamarketing

Onko yrityksessäsi kattava perusosaaminen dataohjautuvasta markkinoinnista ja sen mahdollisuuksista? Ymmärretäänkö yrityksessäsi, miten data ja analytiikka liittyvät tällä hetkellä digitaalisen markkinoinnin eri muotoihin? Haluatko ymmärtää, miten organisaatio ja sen kulttuuri voivat tukevat dataohjautuvaa liiketoimintaa ja markkinointia? Tervetuloa mukaan kokonaiskatsaukseen aiheesta!

Dataohjautuva markkinointi on olennainen osa nykyaikaista liiketoimintaa, jolla yritys voi vahvistaa oman toiminnan tuloksellisuutta ja läpinäkyvyyttä. Datasta voi parhaimmillaan tulla yrityksen strateginen voimavara, jota hyödynnetään luontevasti ja laajasti sekä yrityksen kehittämisessä että päätöksenteossa. Sen avulla voidaan myös vahvistaa oppivaa ja innostavaa yrityskulttuuria.

Tässä webinaarimuotoisessa koulutuksessa dataohjautuvaa markkinointia käydään läpi innostavien teemapuheenvuorojen kautta. Webinaarissa pohditaan erilaisten yrityksen mahdollisuuksia hyödyntää dataa omassa liiketoiminnassa sekä luodaan kattava kuva dataohjautuvaan markkinointiin liittyvistä eri osa-alueista. Webinaarin jälkeen osallistujilla on selkeämpi käsitys dataohjautuvan markkinoinnin sekä tiedolla johtamisen merkityksestä omassa liiketoiminnassa.

Webinaarin sisältö

  • Dataohjautuvan markkinoinnin ja tiedolla johtamisen perusteet
  • Dataohjautuva markkinointi käytännössä
  • Teknologia ja markkinointi
  • Dataohjautuvaan markkinointiin liittyvä osaaminen ja kulttuurin vahvistaminen

Kenelle

  • Yritysjohdolle sekä digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun strategisten päätösten parissa työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii hyvää ymmärrystä datan ja uusien teknologioiden hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa sekä markkinoinnissa.
  • Kaikille, jotka ovat kiinnostuneita datan ja tiedolla johtamisen mahdollisuuksista markkinoinnista 

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Lisätietoa koulutuksesta

Ilmoittaudu webinaariin 4.4.2024. klo. 09.00-12.00

Webinaarin Teams-linkki lähetetään lähempänä koulutuksen alkamista.

Kysy myös yrityksellesi räätälöityä toteutusta!

Ilmoittautuminen päättyy 21.3.2024

Ota yhteyttä
Mikko
Karamo
myyntikoordinaattori
+358 294471671
mikko.karamo@haaga-helia.fi
Päivi
Penttilä
lehtori
+358 294471274
paivi.penttila@haaga-helia.fi