Generatiivinen tekoäly tehokäyttöön

Suggestions for improving digital labour platforms

Tämä kolmituntinen koulutus on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ymmärtämään ja hyödyntämään generatiivisen tekoälyn (GenAI) mahdollisuuksia syvällisemmin. Generatiivinen tekoäly on mullistanut monia aloja, kuten sisällöntuotantoa, datan analysointia ja luovia prosesseja. Tässä koulutuksessa keskitymme käytännön esimerkkien ja harjoitusten kautta siihen, miten voit hyödyntää generatiivista tekoälyä tehokkaasti omalla toimialallasi.

Koulutuksessa käytetään ainakin ChatGPT4-, Microsoft Copilot-, Google Bard ja Adobe Firefly -sovelluksia sekä vertaillaan niiden etuja ja käyttömahdollisuuksia. Koulutuksen aikana saat tilaisuuden osallistua interaktiivisiin harjoituksiin ja keskusteluihin, jotka auttavat sinua soveltamaan oppimaasi käytäntöön. 

Koulutuksen päätteeksi osallistujilla on vankka käsitys generatiivisen tekoälyn periaatteista ja käytännön sovelluksista. He kykenevät tunnistamaan mahdollisuuksia omalla toimialallaan ja kehittämään innovatiivisia ratkaisuja hyödyntäen generatiivista tekoälyä.

Sisältö

  • Tekoälyn kehityksen historia ja nykytila
  • Generatiivisen tekoälyn perusteet
  • Generatiivisen tekoälyn sovellukset eri aloilla
  • Työkalut ja alustat generatiivisen AI:n käyttöön
  • Tekoälyn kouluttaminen ja mukauttaminen
  • Case-esimerkit: Menestyksekkäät projektit
  • Harjoitus: Oma projekti generatiivisella tekoälyllä

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu yritysjohdolle sekä myynti- ja markkinointipäälliköille, kehitys-, tuote- ja projektipäälliköille, digitaalisen median asiantuntijoille, media-alan työntekijöille, sisällöntuottajille sekä luovan alan ammattilaisille.

Kouluttaja

Digitaalisen median ja markkinoinnin ammattilainen Johanna Mäkeläinen. Johannalla on 20 vuoden osaaminen digitaalisesta markkinoinnista ja teknologiayritysten kehittämisestä. Johanna valmentaa myös startup-yrityksiä sekä toimii pellillistämisen ja XR-teknologian asiantuntijana TKI-hankkeissa. Koulutukseltaan Johanna on M.A. Digital Media.
 

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Ota yhteyttä

Lisätietoa koulutuksesta

Aika, paikka ja hinta

14.5.2024. Klo. 13-16. 

Webinaarin Teams-linkki lähetetään lähempänä koulutuksen alkamista.

189eur + alv 24%  = 234,36

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.4.2024.

Kysy myös yrityksellesi räätälöityä toteutusta!

Ota yhteyttä
Mikko
Karamo
myyntikoordinaattori
+358 294471671
mikko.karamo@haaga-helia.fi
Johanna
Mäkeläinen
lehtori
+358 294471509
johanna.makelainen@haaga-helia.fi