Tool Factory - menetelmät palvelujen kehittämiseen

Vasara ja jakoavain symboli vihreällä taustalla.

Lead paragraph

Haluaisitko kehittää palveluitasi tai oppia lisää palvelumuotoilusta? Ota haltuun paketti helposti käytettäviä palvelumuotoilun työkaluja. Niiden avulla voit tutustua alan ilmiöihin ja kartuttaa tietämystäsi tiedonkeruusta ja tiedonhausta. Kaikki työkalut ovat ladattavissa ilmaiseksi ja sisältävät vaiheittaiset ohjeet.

Ymmärrä, ideoi ja kokeile!

Luomme ja käytämme muotoilun työkaluja laajentaaksemme ajatteluamme ja työskentelyämme. Inspiroidu valmiista työkalupakistamme ja luo niiden avulla asiakkaillesi toimivia palveluita.

 

Avaa palvelumuotoilun työkalupakki

Työkaluja empatiaa, ajattelua, pelaamista, luomista, suodattamista, prototyyppien muodostamista, pilotointia, toteuttamista ja skaalaamista varten.

Avaa pakki tästä

Mitä Tool Factory tarjoaa?

  • Toolkit 42
    Valmis 42 työkalun paketti palveluiden ja elämyksien kehitykseen. Miten toimii moodboard ja kuinka teen haastattelun? Mihin tarkoitukseen sopii roolipeli tai kuvakäsikirjoitukset?

  • How to -työpajat
    Työpajoissa opit käyttämään ketterästi palvelumuotoilun työkalujamme ja välineitä. Työpajamme sopivat kaiken kokoisille ryhmille ja räätälöimme ne tarpeenne mukaan.

  • The Oven – työkalujen uuni
    Haluatko kokeilla uunituoreita työkaluja? The Oven on yhteistyöprosessi uusien työkalujen luomiseksi palveluiden ja kokemusten kehittämiseen, muotoiluun, luovuuteen ja ongelmanratkaisuun.

 

Tools for education

“The only people who refer to their customers as ‘users’ are drug dealers and technologists. And us LAB8, of course.” – Mário Passos Ascenção

Yhteystiedot
Mario Passos
Ascencao
yliopettaja
+358 294471195
MarioPassos.Ascencao@haaga-helia.fi

Toolkit - 42 työkalua palveluiden ja elämyksien kehitykseen

Lataa työkalut sivuiltamme ilmaiseksi
Kaikki työkalut ovat ladattavissa ilmaiseksi pdf-muodossa ja sisältävät vaiheittaiset ohjeet. Työkalut ovat englanniksi ja jakautuvat neljään eri vaiheeseen. Aloita palvelusi kehittäminen tutkimalla ja ymmärtämällä (INSIGHTS), jonka jälkeen siirryt palveluideasi muotoiluun ja kokeiluun (CREATION).