Master-tason polkuopinnot, avoin AMK

Kuvituskuva 2019 master pari

Kiinnostaako sinua liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen, palveluliiketoiminta tai uudet digitaaliset ratkaisut?

Kun olet suorittanut vähintään alemman korkeakoulututkinnon ja sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus valmistumisen jälkeen ja haluat kehittää osaamistasi edelleen, tule opiskelemaan avoimen AMK:n Master-tason opintoja! Tutustu ennen ilmoittautumistasi huolellisesti Master-tason opintojen pääsyvaatimuksiin Ilmoittautuminen -sivulla.

Valittavanasi on Master-tason polkuopintoja liiketalouden ja tietojenkäsittelyn aloilta suomen ja englannin kielellä. Tarkemmat tiedot elokuussa 2023 alkavista polkuopinnoista päivitetään tälle sivulle kevään aikana.

Master-opintoja (YAMK-opinnot) avoimessa AMK:ssa suoritettuasi voit hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän kautta.

Jos jatkat keskenjäänyttä Master-tutkintoa avoimessa ammattikorkeakoulussa, sinun ei tule ilmoittautua polkuopiskelijaksi, vaan ilmoittaudut suoraan avoimen opintopalveluihin. Lisätietoja Master-tutkinnon jatkamisesta avoimessa ammattikorkeakoulussa löydät täältä.

Ohjeita polkuopiskelijoille

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kevään 2023 opintoihin on päättynyt. Seuraavan kerran polkuopinnot alkavat elokuussa 2023 ja ilmoittautuminen alkaa kesäkuussa. Tarkemmat tiedot päivitetään tälle sivulle kevään aikana.

Polkuopintojen opintomaksu on 150 euroa/lukukausi ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.