Master-tason polkuopinnot, avoin AMK

Kuvituskuva 2019 master pari

Kiinnostaako sinua liiketoiminnan kehittäminen ja johtaminen, palveluliiketoiminta tai uudet digitaaliset ratkaisut?

Kun haluat kehittää työelämässä tarvitsemaasi osaamista, tule opiskelemaan avoimen AMK:n Master-tason opintoja! Master-tason opinnot on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat suorittaneet opintoihin soveltuvan vähintään alemman korkeakoulututkinnon. Tutustu ennen ilmoittautumistasi huolellisesti Master-tason opintojen pääsyvaatimuksiin Ilmoittautumisohjeet -sivulla.

Polkuopinnot

Polkuopinnoilla tarkoitetaan vähintään 30 opintopisteen kokonaisuutta tutkinto-opintojen mukaisen opintosuunnitelman mukaisesti. Hyvin arvosanoin suoritetut polkuopinnot antavat mahdollisuuden hakea tutkinto-opiskelijaksi avoimen väylän haussa ilman valintakoetta. Polkuopinnot voi suorittaa 1-2 lukukauden aikana. Valittavanasi on Master-tason polkuopintoja liiketalouden, tietojenkäsittelyn ja aviation business aloilta suomen ja englannin kielellä.

Osaamiskokonaisuudet ja opintojaksot

Jos tavoitteenasi on päivittää työelämässä tarvitsemaasi osaamista ilman tutkintotavoitetta, Master-tason opintojaksojen ja osaamiskokonaisuuksien opiskelu on todennäköisesti sopivin vaihtoehto. Löydät osaamiskokonaisuudet ja opintojaksot koulutushausta. Osaamiskokonaisuuden ovat 10 opintopisteen laajuisia kokonaisuuksia, joiden avulla päivität aihepiirin mukaista osaamistasi. Halutessasi voit myöhemmin hakea avoimen väylän haussa tutkinto-opiskelijaksi avoimessa AMK:ssa suorittamiesi opintojen perusteella edellyttäen, että olet suorittanut opinnot hyvällä opintomenestyksellä ja suoritetut opinnot soveltuvat hakemaasi tutkintoon.

Haaga-Heliassa keskenjääneen tutkinnon jatkaminen avoimessa AMK:ssa

Avoimessa ammattikorkeakoulussa on mahdollista suorittaa Haaga-Helian Master-tutkinto päätökseen sen jälkeen, kun opiskeluoikeusaika on päättynyt. Opintojaan jatkavat Master-opiskelijat voivat suorittaa puuttuvat opintojaksot Master-tarjonnasta ja saada opinnäytetyölle ohjausta. Opintojaan jatkavat Master-opiskelijat ilmoittautuvat suoraan avoimen opintopalveluihin (ei polkuopintoihin). Ks. yhteystiedot.

Ilmoittautumista ennen, tai välittömästi tämän jälkeen, opiskelijan tulee olla yhteydessä suuntautumisesta vastaavaan opettajaan ja opinto-ohjaajaan, että myös he tietävät suunnitelmastasi ja voivat tarvittaessa ohjata opintojesi kulkua.

Ohjeita polkuopiskelijoille

Tutustu polkuopintoihin ja ilmoittaudu:

Kaikki avoimen AMK:n Master-opinnnot
Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen syksyn opintoihin alkaa 7.6.2023 klo 9.00. Opiskelijat hyväksytään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Huom! Vain 7.6. klo 9 alkaen tulleet uusien opiskelijoiden ilmoittautumiset otetaan vastaan.

Poikkeuksena opintojaan jatkavat polkuopiskelijat, joilla on oikeus ilmoittautua syksyn polkuopintoihin 1.6. klo 9.00 alkaen.

Polkuopintojen opintomaksu on 150 euroa/lukukausi ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi

Sinua saattaisi kiinnostaa myös

Myynnin ja asiakaspolun strateginen kehittäminen -osaamiskokonaisuus (YAMK), avoin AMK
Strateginen henkilöstöjohtaminen ja työntekijäkokemus -osaamiskokonaisuus (YAMK), avoin AM...
Viestinnän johtamisen perusteet -osaamiskokonaisuus (YAMK), avoin AMK