Haaga-Helia on mukana Matkamessuilla 18.–21.1.2024

Täydellinen matkailukeskus

Lead paragraph

Tervetuloa Matkamessuille tutustumaan Haaga-Helian yrityskoulutuksiin ja kuuntelemaan asiantuntijoidemme puheenvuoroja!

  • Matkamessut 18.–21.1.2024 järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. Haaga-Helian löydät osastolta 7a153.
  • Messut ovat avoinna suurelle yleisölle perjantaista sunnuntaihin 19.1.–21.1.2024 klo 10–18.
  • Matkamessujen ammattilaispäivä torstai 18.1.2024 klo 9–18 on tarkoitettu matkailualan ammattilaisille.

Tule kuuntelemaan asiantuntijoitamme

Tartu digitaalisen luontomatkailun mahdollisuuksiin 
Haaga-Heliassa juuri alkaneen luontomatkailun kehittämishankkeen päätavoitteena on ohjata ja avustaa matkailutoimijoita digitaalisen luontomatkailusisällön tuottamisessa. 

Katsaus ruokamatkailun tulevaisuuteen – tutkimuksen tuloksia alueellisesti ja valtakunnallisesti 
Haaga-Helian Hungry for Finland -hanke keskittyy suomalaisen ruokamatkailun kehittämiseen, ja seminaarissa esitellään hankkeen vuonna 2023 tekemän tarvekartoituksen tuloksia. Seminaarissa kuullaan, miltä tulevaisuuden ruokamatkailu voi näyttää Suomessa.

Tutustu koulutuksiimme messuilla

Haaga-Helia tukee yrityksiä ja yhteisöjä toiminnan ja osaamisen uudistamisessa. Kauttamme mm. erilaiset yrityskoulutukset koko henkilöstön tarpeisiin.

Vastuullisen matkailun portaat -koulutus antaa sinulle valmiudet toimia vastuullisena matkailuammattilaisena tai -vaikuttajana muuttuvassa maailmassa.

Visit Finland Akatemia tarjoaa valmennuspolun kansainvälisille matkailumarkkinoille, vastuulliseen matkailuun ja digitalisaatioon. Haaga-Helia toimii osana valmentajaverkostoa.

Ravintolan liiketoiminnan kehittäminen

Ravintolat, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa ja saada konkreettista ja välitöntä hyötyä liiketoimintaansa. Asiantuntijamme on mukanasi keittiössä, salissa ja muissa toiminnoissa.

Haaga-Helia on yrityksesi kumppani

Täältä löydät täydennyskoulutuksemme.

Haaga-Helia Online

Katso Online-kolutuksemme Hospitality & Tourism –alalle.

Messutarjous

Tarjoamme matkamessujen ajan 20 % alennuksen avoimista ja räätälöidyistä koulutuksistamme. 
Tutustu koulutustarjontaamme nettisivuillamme tai tule juttelemaan kanssamme messuostollemme 7a153. 

Lisää ilmoittautumisvaiheessa etukoodi MATKA24, lunastaaksesi alennuksen. Räätälöityjen koulutusten osalta voit olla yhteydessä myyntikoordinaattori Mikko Karamoon: Mikko.Karamo@haaga-helia.fi

Tarjous on voimassa tammikuun 2024 ajan. 

Lab8 – palvelukokemuksen laboratorio

LAB8 yhdistää luovuuden, palveluyritykset ja kehittämällä oppimisen. Avullamme muutat liiketoimintaasi elämykselliseksi asiakkaitasi parhaiten palvelevalla tavalla. Nopeasti, hauskasti ja ketterästi!

Hospitality Insiders Club

Hospitality Insiders Club on jo 11 vuotta toiminut marata-alan verkosto – liity sinäkin nyt jäseneksi ja saat aitiopaikan alan tuoreimpiin kuulumisiin! Neljästi vuodessa kokoontuva klubi kuulee alan asiantuntijaluentoja, tutustuu mielenkiintoisiin kohteisiin ja ennen kaikkea verkostoituu hyvässä seurassa. Haaga-Helia ammattikorkeakoulun luento alustaa jokaisen tilaisuuden senhetkisestä mielenkiintoisesta aiheesta. 

Matkailun tulo- ja työllisyystutkimukset

Tutkimustuloksen avulla matkailun merkitys toimialalla tai alueella tulee näkyväksi. Se voidaan toteuttaa myös tapahtumien tulo- ja työllisyysvaikutusten selvittämiseen. Katos myös asiakastutkimukset.

Hae Haaga-Heliaan - pääset sisään työelämään!

Haaveiletko urasta myynnin, markkinoinnin, viestinnän, HR:n, tietojenkäsittelyn, majoitus- ja ravintola-alan, vastuullisen matkailun tai kansainvälisen liiketoiminnan parissa? Valitse vapaasti, millainen ammattilainen haluat olla!