Ravintolan liiketoiminnan kehittäminen

Kuvituskuva

Haaga-Helian ravintola-alan asiantuntijat ovat kehittäneet uuden tuotteen ravintolaliiketoiminnan nopeaan kehittämiseen.

Haaga-Helian sparraaja osallistuu yrityksen palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen yhtenä tiimin jäsenenä. Työpäivän aikana hän keskustelee asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa sekä antaa työvuoron päätteeksi jo käytännön ideoita yrityksen kehittämiseen.

Kenelle?

Ravintolat, jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa ja saada konkreettista ja välitöntä hyötyä liiketoimintaansa. Asiantuntijamme on mukanasi keittiössä, salissa ja muissa toiminnoissa.

Mahdollisia aiheita:

  • Pikaperehdytys palveluun, myyntiin, blokkaukseen ja keittiöön
  • Järjestelmällisyys, huolellisuus, turvallisuus ja laatu

Missä?

Sparrauspäivä tapahtuu ravintolassanne ja taustatutkimusta suoritetaan kouluttajan toimesta.

Kehityskohteina                    

  • Ruokalistat
  • Juomalistat
  • Asiakas -ja myyntipalvelu:
    • Asiakastutkimukset
    • Laatuvalmennukset

Toteutustapa

  • Sovitaan kehitystyön/sparrauksen aloittamisesta
  • Kehitystarpeiden kartoitus keskustelemalla
  • Tehdään yhteisesti sovittu asiakastutkimus, kilpailijatutkimus, bränditutkimus, henkilöstötutkimus
  • Kartoitetaan ja kehitetään näkyvyyttä, tilasuunnittelua ja elämyksellisyyttä

Asiantuntija

Vesa Heikkinen on matkailu- ja ravintola-alan tulevaisuustutkimuksen ja tulevaisuustutkimuksen ja elämystalouden asiantuntija.

Lisätietoja koulutuksesta

Hinta:

  • alk. 1500 € /konsultointipäivä + tarvekartoitus
  • Hintoihin lisätään alv 24 %
  • Tutkimukset (asiakastutkimus, potentiaaliset asiakkaat) toteutamme tarpeen mukaan

Hinta sisältää:

  • Kehityskohteina sovittujen teemojen uudistaminen
  • Asiantuntijamme on mukana arjessanne koko päivän, eri toiminnoissa ja palvelutilanteissa
Ota yhteyttä
Vesa
Heikkinen
yliopettaja
+358 294471530
Vesa.Heikkinen@haaga-helia.fi
Klaus
Lüttjohann
myyntipäällikkö
+358 294471010
Klaus.Luttjohann@haaga-helia.fi

Tutustu myös

Culinary Management
Online course | 200 € | haagaheliaonline.fi
Food & Beverage Management
Online course | 200 € | haagaheliaonline.fi
Hospitality Law
Non Degree Programmes | haagaheliaonline.fi