The Box

Lab8 The Box logo

Lead paragraph

The Boxin avulla immersoidut eli uppoudut toiseen todellisuuteen; koet spontaanin illallisen Venetsiassa, nautit saariston rauhasta meren äärellä tai astut Joulupukin pajaan siirtymättä fyysisesti paikasta toiseen. The Box luo moniaistisia elämyksiä hyödyntämällä 3D-videokuvaa, monipuolista äänimaisemaa, lavasteita ja tuoksumarkkinoinnin tekniikoita.

The Box inspiroi, viihdyttää ja luo muistoja

The Box -konseptia käytettiin Tokion Olympialaisten yhteyteen rakennetussa Metsä Paviljongissa ja tullaan käyttämään World Winter Sports Expossa Pekingissä ja Dubai World Expo 2020 Suomi-paviljongissa.

 

Pro2018 – Vuoden innovaatio 2018

PRO 2018 -palkinnot jaettiin Helsingissä 25. tammikuuta 2018. Haaga-Helian ja Tekesin elämystilahanke The Box palkittiin uudessa innovaatiosarjassa vuoden innovaationa.

Mihin the Box soveltuu?

 • Tapahtumiin
  The Box elävöittää tapahtumasi. Mahdollisuuksia on rajattomasti. Voimme rakentaa pysyvän tai pop-up-tilan räätälöitynä tarpeesi mukaan.

 • Moniaistiseen tilojen visualisointiin
  Yllätä asiakkaasi uudistamalla tilasi ketterästi virtuaalisin keinoin. The Box on havainnollistava keino sisustussuunniteluun ja tekniseen visualisointiin.

 • Markkinointiin
  Kerro yrityksesi tarina yhdistämällä visuaalinen elämys kaikkiin aisteihin. The Boxia on hyödynnetty luovasti matkailukohteiden ja palveluiden markkinoinnissa.

Keinot

 • Rikastettu todellisuus
  Virtuaalitodellisuuden (VR) ja lisätyn todellisuuden (AR) parhaita oppeja seuraten luomme täysin uudenlaisia sekoitetun todellisuuden (MRE) tiloja.

 • Aistimarkkinointi
  Hyödynnämme 3D-kuvaa, monipuolista äänimaisemaa, lavasteita ja tuoksumarkkinoinnin tekniikoita.

 • Palvelumuotoilu
  The Boxin avulla visualisoimme palvelumaisemaa ja kokeilemme sen toimivuutta vaivattomasti.

 

Luo uudenlaisia elämyksiä

”Ajatus sekoitetun todellisuuden tuomisesta osaksi palveluelinkeinoa on kiehtova. Sellaiset ihmiset, jotka eivät vammautumisen vuoksi pääse koskaan vaikkapa riippuliitämään tai Alpeille, voivat näin kokea aidon riippuliitoalppielämyksen”
- Pasi Tuominen

Yhteystiedot
Pasi
Tuominen
lehtori
+358 294471466
Pasi.Tuominen@haaga-helia.fi

Ajankohtaista

10.12.2020
Uutinen
LAB8:n asiantuntijatyö esillä Tourism and Hospitality Research -julkaisussa

Tutustu projekteihin

08.12.2020
Yritysyhteistyö
Dubai Expo 2020
06.10.2020
Yritysyhteistyö
Boxtelli
01.10.2020
Yritysyhteistyö
Joulupukin paja ja virtuaalitonttula
01.11.2019
Yritysyhteistyö
World Winter Sports Expo 2019
03.10.2016
Yritysyhteistyö
San Pellegrino Sensation Dinner