Liikunnanohjaaja (AMK), liikunnanohjaajakoulutus

Kuvituskuva Liikunta-alan opinnot

Valmistu liikunnanohjaaja AMK-koulutuksesta ja avaa ovet liikunta-alan huippuosaajaksi!

Opintojesi aikana perehdyt liikunnan ja hyvinvoinnin sekä urheilun dynaamiseen toimintaympäristöön kehittäen samalla osaamistasi työelämäläheisen oppimisen kautta. Opinnot antavat sinulle valmiudet käytännön ohjaus- ja valmennustehtäviin sekä elämysten- ja palveluiden tuottamiseen liikunta- ja urheiluorganisaatioissa tai yrittäjänä. Asiantuntijaosaamista pääset kehittämään johtamisen, terveysliikunnan ja hyvinvointivalmennuksen, liikunta- ja urheilutoiminnan kehittämisen sekä urheiluvalmennuksen oppimispoluilla.

Liikunnanohjaajana voit vaikuttaa monilla eri sektoreilla, olipa kyse sitten julkishallinnosta, kansalaisjärjestöistä tai yksityisalalta. Työsi sisältää liikunnan ja urheilun asiantuntija- ja kehittämistehtäviä, liikkumisen ja huippu-urheilun yhteiskunnallista merkitystä tukevissa rooleissa. Jos koet jatko-opintojen olevan sinua kiinnostava vaihtoehto, liikunnanohjaaja (AMK) tutkinto antaa sinulle myös mahdollisuuden hakeutua ylemmälle korkeakoulututkinnolle.

Tule osaksi dynaamista yhteisöämme ja hakeudu mukaan!

Hakeminen

Kevään 2024 yhteishaku

Päivätoteutus, Heinola (Vierumäki)

Monimuotototeutus, Tampere

Liikunnanohjaaja AMK

Laajuus: 210 op

Koulutusohjelma: Liikunnanohjaaja

Kampus: Vierumäki (Heinola) tai Tampere

Opiskelumuoto: päivätoteutus Vierumäellä, monimuotototeutus Tampereella

Mihin liikunnanohjaaja (AMK) työllistyy? Valmistuneiden nimikkeitä voi olla esimerkiksi liikunnanohjaaja, valmentaja, hyvinvointivalmentaja, yrittäjä, kouluttaja, asiantuntija