Virtuaalinen rekrytointitapahtuma Duunitehdas 2022 tiistaina 15.2.2022 klo 13.00-16.00

Duunitehdas 2022 on kohtaamispaikka, jossa kesätyötä etsivät nuoret voivat tavata Itä-Uusimaan työnantajia leppoisassa virtuaalitapahtumassa.

Duunitehdas 2022 virtuaalinen rekrytapahtuma
Uutinen

Body

Duunitehdas 2022 on kohtaamispaikka, jossa kesätyötä etsivät nuoret voivat tavata Itä-Uusimaan työnantajia leppoisassa virtuaalitapahtumassa.

Kutsumme teidät mukaan Porvoon kaupungin, Uudenmaan TE-toimiston, Careerian sekä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun yhteistyössä Posintran kanssa järjestämään yhteiseen rekrytointitapahtumaan Duunitehdas 2022!

Tapahtuman tavoitteena on yhdistää työpaikat ja tekijät tehokkaalla ja helposti lähestyttävällä tavalla sekä tarjota tietoa ja vinkkejä työnhaun helpottamiseksi ja kertoa koulutusmahdollisuuksista.

Tapahtuma järjestetään virtuaalisesti Tavata-nimisellä tapahtuma-alustalla.

Tapahtuman aikana työnantajilla on mahdollisuus kertoa toiminnastaan ja avoimista työpaikoistaan sekä haastatella työnhakijoita henkilökohtaisesti klo 13–16. 

Kesätöitä etsivät nuoret voivat tutustua alueen avoimiin työpaikkoihin ja saada kullanarvoisia vinkkejä työnhakuun.

Tapahtuman juontavat Haaga-Helian tapahtumatuotantoa opiskelevat Reetta Turunen ja Janne Vehmas Porvoo Campukselta. Tapahtuma-alaa opiskelevat nuoret ovat muutenkin isosti mukana rekrytapahtuman sisällöntuotannossa ja markkinoinnissa.

He ovat ideoineet helpon ja turvallisen tavan harjoitella virtuaalista työhaastattelua ja tarjoavat vinkkejä työnhakuun ja tietoa työelämästä hauskalla ja vuorovaikutteisella tavalla.

Opiskelijat ovat myös vastuussa tapahtuman viestinnästä sosiaalisessa mediassa.

Tapahtuma on työnantajille, oppilaitoksille ja muille tahoille maksuton.

Tapahtuman kotisivuilla www.duunitehdas.fi ilmoitetaan mitkä yritykset ovat ilmoittautuneet mukaan.

Ota yhteyttä
Monika
Birkle
lehtori
+358 294471600
monika.birkle@haaga-helia.fi