Tule mukaan kestävän matkailun minimessuille Helsinkiin 8.5.2024 klo 10.00–14.15

Haluatko uppoutua vastuullisen matkailun saloihin tai saada uusia näkökulmia ravintola-alan kiertotalouteen? Tai ehkä sinua kiehtovat virtuaalimatkailun monipuoliset mahdollisuudet? Tule mukaan 8.5.2024 järjestettäville Kestävän matkailun minimessuille, jossa pääset tutustumaan huomisen trendeihin sekä verkostoitumaan alan toimijoiden kesken.

Kuvassa hienosti pukeutunut nainen kävelee metsässä, jossa näkyy erilaisia kaavoja ja portaaleja.
Uutinen

Body

Tervetuloa mukaan inspiroitumaan Kestävän matkailun minimessuille, jotka järjestetään 8.5.2024 klo 10.00–14.15 Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Haagan kampuksella (Pajuniityntie 11). Tapahtumassa keskustellaan matkailu-, majoitus- ja ravintola-alojen näkymistä ja niillä nousevista trendeistä.

Takaamme, ettet poistu tilaisuudesta tyhjin käsin! Luvassa on innostavia puheenvuoroja ja yritystarinoita, paneelikeskusteluja sekä käytännönläheisiä työpajoja, joissa pääset buustaamaan liiketoimintaasi asiantuntijoidemme opastuksella.

Aihepiirit vaihtelevat aina virtuaalimatkailun saavutettavuudesta off-seasonista selviämiseen ja ravintola-alalla kovassa nosteessa olevaan kiertotalouteen. Merkitse siis päivämäärä kalenteriisi ja tule mukaan oppimaan ja verkostoitumaan. Voit ilmoittautua minimessuille tämän linkin kautta. 

Tapahtuman on täysin maksuton ja sen järjestäjinä toimivat Virtual Nature, Carbon Neural Experience 2.0 sekä Hungry for Finland. Tapahtuman rahoittajina toimivat Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR) ja Uudenmaan liitto.

Ota yhteyttä
Meri
Pöyhönen
projektiasiantuntija
+358294471711
meri.poyhonen@haaga-helia.fi
Sanni
Aromaa
projektiasiantuntija
+358 294471459
sanni.aromaa@haaga-helia.fi