
Tervetuloa tutustumaan huippugastronomiaan Suomen Bocuse d'Or joukkueen johdolla
Suomen Bocuse d'Or joukkue, Johan Kurkela ja Aino Kasanen valmistautuvat maailman arvostetuimpaan ruoanvalmistuskilpailuun Haagan kampuksella. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu on yksi hankkeen yhteistyökumppaneista.

Body
Keskiviikkona 9.11.2022 klo 17.00–19.30 Haagan kampuksen opetuskeittiö Nuijamiehessä järjestettävä tapahtuma on erinomainen tilaisuus päästä mukaan huippugastronomiaan sekä osallistumaan käytännön tekemiseen Johanin ja Ainon kanssa.
Kisakaksikko näyttää sekä neuvoo käytännössä osallistujia valitsemiensa tekniikoiden ja raaka-aineiden kanssa. Varaa mukaan työvälineet ja asianmukainen työasu. He myös kertovat harjoittelusta tammikuun 2023 finaaliin Ranskan Lyonissa.
Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille Haaga-Helian opiskelijoille. Tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin! Kuvaamme tilaisuuden aikana materiaalia Haaga-Helian viestinnän käyttöön. Ilmoitathan jos et halua kuvattavaksi. Paikkoja on 20:lle ensimmäiseksi ilmoittautuneelle.