Syksyn 3AMK-intensiiveillä vielä tilaa!

Kaipaatko syksyyn lisää opintoja? Löydä syksyn puuttuva palanen 3AMK:n intensiiveistä!

3AMK tarjoaa Haaga-Helian, Laurean ja Metropolian opiskelijoille ilmaisia intensiiviopintojaksoja. Näiden opintojen avulla voit laajentaa osaamistasi ja saada uutta inspiraatiota uralle ja opintoihin. Tarjonnassa on uusia, erilaisia ja mielenkiintoisia opintoja, joiden aiheet on pyritty valitsemaan niin, että ne vastaavat tulevaisuuden haasteisiin.

3AMK-haalarimerkkejä
News article

Body

Syksyn valikoimasta löytyy seuraavat opintojaksot:

  • Hallitse mieltäsi, hallitse arkeasi (5op) -opintojaksolla löydät keinoja arjen sujuvoittamiseen ja oman jaksamisen lisäämiseen. Ilmoittautuminen tälle opintojaksolle päättyy 8.10.
  • Lähi(ö)ruoan kaupallistaminen käsityönä (5op) -opintojaksolla pääset hyödyntämään perinteitä ja paikallisia raaka-aineita niin ruokien valmistamisessa kuin markkinoinnissa. Ilmoittautuminen tälle opintojaksolle päättyy 3.9.
  • NBF work-based project (3op) -opintojaksolla kerrytät työkokemusta ja asiakaspalvelutaitoja kansainvälisessä tapahtumassa. Ilmoittautuminen tälle opintojaksolle päättyy 24.8.
  • Vastuullinen yrittäjyys (5op) -opintojaksolla opit kaikille hyödyllisiä yrittäjyystaitoja vastuullisuuden näkökulmasta. Ilmoittautuminen tälle opintojaksolle päättyy 8.10.
  • YAMK-opiskelijat pääsevät Mukana muutosten maailmassa – kehitä tulevaisuuskyvykkyyttäsi (5op) -opintojaksolla kokeilemaan eri toimintamallien toimivuutta haasteellisten ongelmien ratkaisemisessa. Ilmoittautuminen tälle opintojaksolle päättyy 30.10.

Lisäksi valikoimasta löytyy seuraavat non-stop osaamispolut:

  • Kauppa- ja yrittäjyyspolku (15op) -osaamispolulta saat valmiudet kaupan alan vastuutehtäviin
  • TKI-osaaja (5op) -osaamiskokonaisuuden suoritettuasi ymmärrät mitä TKI-toiminnalla tarkoitetaan ja mitä kaikkea TKI-toimintaa suunnitellessa kannattaa ottaa huomioon.

Opiskelijat valitaan opintojaksolle ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea! Lue lisää opinnoista 3AMK-verkkosivuilta.