RestoMessut kokoaa alan yritykset ja opiskelijat yhteen Haaga-Helian restonomikampukselle

Suomen suurin ja vanhin restonomikouluttaja Haaga-Helia ammattikorkeakoulu järjestää RestoMessut tiistaina 11.10. klo 10–14.

RestoMessut kokoaa alan yritykset ja opiskelijat yhteen Haaga-Helian restonomikampukselle
Uutinen

Body

RestoMessuilla Haaga-Helian opiskelijoilla on erinomaiset mahdollisuudet tutustua hotelli-, ravintola- ja matkailualan yrityksiin sekä työpaikkoihin. Haagan restonomikampuksella järjestettävässä tapahtumassa on mukana 30 alan yritystä.

Verkostoitumis- ja rekrytointitapahtumassa esitellään laajasti ja monipuolisesti toimialan monimuotoisuutta.

– Hotelli-, ravintola- ja matkailuala on elpymässä nopeasti koronapandemiasta. Yhtenä kasvun esteenä alalla voi tällä hetkellä nähdä jopa osaajapulan. Haaga-Helia avaa ovet työelämään, ja yksi tulkinta tästä missiostamme on tutustuttaa opiskelijamme monipuoliseen toimialaan, kertoo tutkintojohtaja Risto Karmavuo Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta.

RestoMessujen tavoitteena on pitää yllä tiiviitä elinkeinosuhteita, tarjota verkostoitumismahdollisuuksia nykyisten ja tulevaisuuden osaajien kesken sekä yhdistää työpaikat ja osaaminen.

Edellisen kerran Haagan restonomikampuksella järjestettiin samankaltaiset messut vuonna 2019. Opiskelijoilla on nyt pitkästä aikaa mahdollisuus tutustua livetapahtumassa alan yrityksiin, löytää inspiraatiota työnhakuun ja laajentaa verkostoaan. Tapahtumassa opiskelijat voivat esimerkiksi osallistua CV- ja LinkedIn-työpajaan, jossa voi päivittää profiilinsa ammattilaisen opastuksella.

Contact text

Risto Karmavuo, tutkintojohtaja, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, puh. 029 4471003, sähköposti: Risto.Karmavuo@haaga-helia.fi