Opiskelija, osallistu Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailuun 2023

Kilpailuun on ilmoittautunut määräaikaan mennessä yli 50 laadukasta ruokamatkailuelämystä eri puolilta Suomea. Ensimmäistä kertaa mukana olevan opiskelijasarjan hakuaikaa on nyt jatkettu.

Hungry for Finland -ruokamatkailukilpailun kuvituskuva
Uutinen

Body

Viidennen kansallisen ruokamatkailukilpailun ammattilaissarjan hakuaika (1.5–31.7.) on päättynyt. Tänäkin vuonna kilpailulla tuodaan esiin Suomen ruokamatkailun kärkituotteet ja innovatiiviset ratkaisut.

Mukana on niin tuoreita konsepteja kuin tunnettuja konkareitakin: vuoden 2023 kilpailun osallistujakaarti on tasokas. Arviointiraati aloittaa perusteellisen työnsä, ja finalistit ovat tiedossa syys–lokakuussa.

Kilpailun arvioinnissa kiinnitetään huomiota asiakaslähtöisyyteen, elämyksellisyyteen sisältäen paikallisuuden, lähiruoan ja tarinoiden hyödyntämisen, vastuullisuuteen, liiketoiminnallisuuteen, verkostoihin ja yhteistyökumppaneihin, digitaalisuuteen ja monipuolisuuteen myynti- ja markkinointikanavien hyödyntämisessä sekä ruokamatkailutuotteeseen kokonaisuutena.

Opiskelijasarjaan kannattaa edelleen osallistua 30.9.2023 asti. Voit olla opiskelija miltä koulutusalalta tai -asteelta hyvänsä. Uusia ideoita tarvitaan – tervetuloa mukaan! Tiedotamme kilpailun etenemisestä verkkosivuillamme ja somessa.

Opiskelijan hakulomake kilpailuun

Lisää jo kalenteriisi: Ruokamatkailukilpailun 2023 palkintojenjako ja ruokamatkailun miniseminaari

  • Aika: 30.11.2023 klo 13.30–17.30
  • Paikka: Helsinki, Haaga-Helia amk:n Haagan kampus
Ota yhteyttä
Kristiina
Adamsson
lehtori
+358 294471501
Kristiina.Adamsson@haaga-helia.fi