Opiskele kestävää ilmailualaa tai matkailua Haaga-Heliassa – haku koulutuksiin käynnissä 4.11. asti

Missasitko syksyn 2021 yhteishaun? Ei hätää, haku Haaga-Helian englanninkielisiin Aviation Business (AMK), Sustainable Aviation Business (YAMK) ja Tourism and Hospitality Business (YAMK) -koulutuksiin on käynnissä 13.10.-4.11.2021. Opinnot alkavat tammikuussa 2022.

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Haaveiletko kansainvälisestä urasta ilmailualalla?

Hae mukaan Aviation Business -koulutukseen ja varaa paikkasi tulevaisuuden ilmailualan ammattilaisten joukossa yhdellä maailman nopeinten kasvavimmalla alalla!

Opinnot valmistavat toimimaan ilmailualalla erilaisissa tehtävissä mm. myynnin, markkinoinnin, projektin johtamisen, strategisen kehittämisen ja viestinnän parissa.

Tutustu koulutukseen

Haluatko päivittää osaamistasi kestävän kehityksen parissa ja siivittää urapolkusi uusiin korkeuksiin?

Erikoistu kestävään lentomatkailuun ja täydennä osaamistasi Sustainable Aviation Business -Master-koulutuksella. Koulutus järjestetään online-toteutuksena, joka mahdollistaa joustavan etäopiskelun.

Koulutus antaa valmiudet toimia vaativissa kehittämis- ja johtamistehtävissä kestävän lentomatkailun parissa. Opinnot painottuvat erityisesti ilmailualan tulevaisuuden tarpeisiin.

Koulutuskokonaisuuteen on lisäksi valittu aiheen kannalta keskeisimmät opintojaksot ja ne on aikataulutettu niin, että myös työssäkäyvä opiskelija voi valmistua puolessatoista vuodessa.

Tutustu koulutukseen

Oletko kiinnostunut kestävästä matkailusta ja kertotaloudesta?

Tourism and Hospitality Business -Master-opinnoista saat kattavan koulutuksen kestävän matkailun ja kiertotalouden parissa työskentelyyn sekä syvennät kehittämis- ja johtamiskompetenssejasi!

Opinnot on suunniteltu erityisesti matkailun ja Hospitality-alan asiantuntijoille. Koulutus keskittyy matkailualan tulevaisuuden tarpeisiin, jonka lisäksi opinnot mahdollista räätälöidä oman ammatillisen kehityksen kannalta tärkeisiin alueisiin.

Tutustu koulutukseen