Lukiolaiset kurkistavat korkeakouluopiskeluun Haaga-Helian ja Laurean Porvoon kampuksella

Lukiot ja ammattikorkeakoulut tekevät paikallista yhteistyötä. Yhteistyön tavoitteena on esitellä ammattikorkeakoulua jatko-opintovaihtoehtona.

Lukiolaiset kurkistavat korkeakouluopiskeluun Haaga-Helian ja Laurean Porvoon kampuksella
Uutinen

Body

Huhtikuussa Linnankosken lukion ja Askolan lukion opiskelijat pääsevät tutustumaan Porvoon kampuksen opintotarjontaan. Porvoossa Haaga-Heliassa voi opiskella liiketaloutta, matkailualaa ja ilmailuliiketoimintaa niin suomeksi kuin englanniksikin. Laurean koulutusohjelmissa Porvoossa voi opiskella sosionomiksi tai sairaanhoitajaksi.

Vierailun aikana lukiolaiset tutustuvat ammattikorkeakouluopiskeluun toiminnallisissa työpajoissa. Käynti kampuksella sekä amk-opiskelijoiden ja opettajien kohtaaminen luovat aitoja mielikuvia opiskelusta ja innostavat amk-opintojen pariin. Lukiolaiset pääsevät muun muassa harjoittelemaan elvytystaitoja ja kisaamaan kampuksella Amazing race -hengessä.

Korkeakouluyhteistyö kuuluu lukioiden opinto-ohjaukseen. Lukiolaisten vierailut on suunniteltu lukion sekä ammattikorkeakoulujen opinto-ohjaajien ja opettajien yhteistyössä. Suunnittelu aloitettiin jo syksyllä, ja toiminta jatkuu vuosittain. Yhteistyö on osa Haaga-Helian ja Laurean välistä vuoropuhelua kampuksella.

  • Linnankosken lukion kampuspäivä 20.4.2023
  • Askolan lukion projektiviikko kampuksella 24.–28.4.2023

Yhteystiedot

Contact text

Johanna Oljemark, opinto-ohjaaja, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
johanna.oljemark@haaga-helia.fi, puh. 050 4678385