LAB8:n uudessa trendiraportissa hypätään tapahtuma-alan uusimpiin trendeihin

Haaga-Helian palvelukokemusten laboratorion LAB8:n asiantuntijat ovat koonneet maailman johtaviin trenditoimistoihin kuuluvan TrendHunterin keräämästä aineistosta trendiraportin, jossa esitellään kuusi tapahtuma-alan ajankohtaista trendiä.

LAB8 trendiraporitn kansi. Sydämenmuotoinen paperilyhty leijuu taivaalla ihmisjoukon yläpuolella iltahämärässä.
Uutinen

Body

Tapahtumat – uusi normaali koittaa -trendiraportissa tarkastellaan tapahtuma-alan ajankohtaisimpia trendejä, kun kuluttajat ja yritykset totuttelevat uuteen normaaliin. Se luotaa tapahtuma-alan kuusi tuoreinta trendiä, joiden ajankohtaisuutta Suomessa arvioi Haaga-Helian Hospitality-kehityspaneeli.
 
Sosiaalisen etäisyyden rajoitukset ovat muuttaneet sekä tapahtumien tuotantoa että niihin osallistumista. Yritysten täytyy heittäytyä luoviksi suunnitellessaan vaihtoehtoisia toteutustapoja, kuten hybridi- ja virtuaalitapahtumia. Tilanne on vaikuttanut myös kuluttajakäyttäytymiseen. Tapahtumiin on totuttu osallistumaan joustavammin, kuten omalta kotisohvalta. Kuluttajat kaipaavat joustavuuden ja mukavuuden lisäksi uusia osallistavampia innovaatioita.  

Trendejä havainnollistavat lukuisat esimerkit aina Tinderin Vibes-tapahtumista digitaaliseen muotiin ja virtuaalisiin pakohuonepeleihin.  

Tutustu tarkemmin tapahtuma-alan uusiin tuuliin Tapahtumat – uusi normaali koittaa -trendiraportista. Jatkossa voit seurata toimintaa ja löytää tulevat raportit täältä.  

 

Mikä LAB8?

LAB8 yhdistää luovuuden, palveluyritykset ja kehittämällä oppimisen. Avullamme muutat liiketoimintaasi elämykselliseksi asiakkaitasi parhaiten palvelevalla tavalla. Nopeasti, hauskasti ja ketterästi!

Lue lisää

LAB8 Haaga-Helia Logo
Ota yhteyttä
Eeva
Puhakainen
lehtori
+358 294471162
eeva.puhakainen@haaga-helia.fi