LAB8:n uudessa trendiraportissa hypätään tapahtuma-alan uusimpiin trendeihin

Haaga-Helian palvelukokemusten laboratorion LAB8:n asiantuntijat ovat koonneet maailman johtaviin trenditoimistoihin kuuluvan TrendHunterin keräämästä aineistosta trendiraportin, jossa esitellään kuusi tapahtuma-alan ajankohtaista trendiä.

LAB8 trendiraporitn kansi. Sydämenmuotoinen paperilyhty leijuu taivaalla ihmisjoukon yläpuolella iltahämärässä.
Uutinen

Body

Tapahtumat – uusi normaali koittaa -trendiraportissa tarkastellaan tapahtuma-alan ajankohtaisimpia trendejä, kun kuluttajat ja yritykset totuttelevat uuteen normaaliin. Se luotaa tapahtuma-alan kuusi tuoreinta trendiä, joiden ajankohtaisuutta Suomessa arvioi Haaga-Helian Hospitality-kehityspaneeli.
 
Sosiaalisen etäisyyden rajoitukset ovat muuttaneet sekä tapahtumien tuotantoa että niihin osallistumista. Yritysten täytyy heittäytyä luoviksi suunnitellessaan vaihtoehtoisia toteutustapoja, kuten hybridi- ja virtuaalitapahtumia. Tilanne on vaikuttanut myös kuluttajakäyttäytymiseen. Tapahtumiin on totuttu osallistumaan joustavammin, kuten omalta kotisohvalta. Kuluttajat kaipaavat joustavuuden ja mukavuuden lisäksi uusia osallistavampia innovaatioita.  

Trendejä havainnollistavat lukuisat esimerkit aina Tinderin Vibes-tapahtumista digitaaliseen muotiin ja virtuaalisiin pakohuonepeleihin.  

Tutustu tarkemmin tapahtuma-alan uusiin tuuliin Tapahtumat – uusi normaali koittaa -trendiraportista. Jatkossa voit seurata toimintaa ja löytää tulevat raportit täältä.  

 

Tilaa uusin trendiraportti: Tapahtumat – uusi normaali koittaa

Trendiraportti

Mikä LAB8?

LAB8 yhdistää luovuuden, palveluyritykset ja kehittämällä oppimisen. Avullamme muutat liiketoimintaasi elämykselliseksi asiakkaitasi parhaiten palvelevalla tavalla. Nopeasti, hauskasti ja ketterästi!

Lue lisää

LAB8 Haaga-Helia Logo
Ota yhteyttä
Eeva
Puhakainen
lehtori
+358 294471162
Eeva.Puhakainen@haaga-helia.fi