Trends

Lab8 Trends logo

Lead paragraph

Tulevaisuus on täynnä muuttuvia tekijöitä ja uusia mahdollisuuksia. Kuluttajien ja innovaatioiden tulevaisuuden ymmärtämiseksi on välttämätöntä ennakoida muutoksia. LAB8:n Trends paikantaa nousevat trendit ja vastaa kysymyksiisi toimialasi uusimmista ilmiöistä.

Tunnista tulevaisuuden trendit ja skenaariot

LAB8:n trendiraportti luo katsauksen palvelualan ajankohtaisimpiin asioihin, kurkistaa nouseviin ja piileviin trendeihin ja esittelee ne helposti omaksuttavassa muodossa. Räätälöidyissä työpajoissa pureudutaan yrityksellesi tärkeisiin trendeihin ja tulevaisuuden skenaarioihin.

 

Neljästi vuodessa. Tai räätälöitynä silloin, kun sinä haluat

Tutustu LAB8:n raportteihin ja liity postituslistalle, niin tiedät polttavimmat trendit ensimmäisten joukossa. Yritysasiakkaana saat omaan toimialaasi kohdennetut raportit sovitulla aikataululla, sovitun laajuisena. 

Matkalaukku ja teksti: Matkailun tulevaisuus.

Tilaa uusin trendiraportti: Matkailun tulevaisuus

Trendiraportti

LAB8 Trendsistä iloa ja hyötyä

 • Yritykset
  Räätälöidyt trendityöpajat ja -raportit työsi tueksi
  Asiantuntijaverkostomme räätälöi sinun liiketoimintaasi parhaiten tukevat palvelut joustavasti ja nopeasti. Tunnista trendit työpajassa tai esittele ne johtoryhmällesi.

 • Korkeakouluopettajat
  Laadukkaat Trends-raportit osaksi opetusta
  Neljästi vuodessa ilmestyvät LAB8 Trends -raportit luotaavat hospitality-alan viimeisimpiä ilmiöitä, ja ovat vapaasti käytettävissäsi.

 • Opiskelijat
  Opi tunnistamaan trendejä ja signaaleja
  LAB8 Trends-raporteista on hyötyä hospitality-alan opinnoissa. Tiiviit raportit ovat erinomaisia lähteitä ja voit saada inspiraatiota vaikka opinnäytetyöhösi!

 

Tutustu LAB8:n Trends palveluihin:

Yhteystiedot
Eeva
Puhakainen
lehtori
+358 294471162
Eeva.Puhakainen@haaga-helia.fi

Trendiraportteja opetukseen

"Tuntui hyvältä, kun amk-kollega kertoi, että heillä käytetään trendiraporttejamme opetuksessa. Raporttien avulla opiskelijoiden ajatusmaailmaa ravistettiin. Elämää on oman kuplan ulkopuolellakin.”
- Eeva Puhakainen

Ajankohtaista

20.09.2021
Uutinen
LAB8:n uunituore trendiraportti avaa ovet matkailun tulevaisuuteen
07.09.2021
Raportti
Tekoäly valtaa alaa -raportti 3/2021
09.06.2021
Raportti
Kaupan innovaatiot, trendit ja oivallukset -raportti 2/2021