Trends

Lab8 Trends logo

Lead paragraph

Tulevaisuus on täynnä muuttuvia tekijöitä ja uusia mahdollisuuksia. Kuluttajien ja innovaatioiden tulevaisuuden ymmärtämiseksi on välttämätöntä ennakoida muutoksia. LAB8:n Trends paikantaa nousevat trendit ja vastaa kysymyksiisi toimialasi uusimmista ilmiöistä.

Tunnista tulevaisuuden trendit ja skenaariot

LAB8:n trendiraportti luo katsauksen palvelualan ajankohtaisimpiin asioihin, kurkistaa nouseviin ja piileviin trendeihin. Räätälöidyissä työpajoissa pureudutaan yrityksellesi tärkeisiin trendeihin ja tulevaisuuden skenaarioihin.

 

Neljästi vuodessa. Tai räätälöitynä silloin, kun sinä haluat

Tutustu LAB8:n raportteihin ja liity postituslistalle, niin tiedät polttavimmat trendit ensimmäisten joukossa. Yritysasiakkaana saat omaan toimialaasi kohdennetut raportit sovitulla aikataululla, sovitun laajuisena.

Jos haluat ladata raportin englanninkielisen version:

LAB8 Trendsistä iloa ja hyötyä

 • Yritykset
  Räätälöidyt trendityöpajat ja -raportit työsi tueksi
  Asiantuntijaverkostomme räätälöi sinun liiketoimintaasi parhaiten tukevat palvelut joustavasti ja nopeasti. Tunnista trendit työpajassa tai esittele ne joryssa.

 • Korkeakouluopettajat
  Laadukkaat Trends-raportit osaksi opetusta
  Neljästi vuodessa ilmestyvät LAB8 Trends -raportit luotaavat hospitality-alan viimeisimpiä ilmiöitä, ja ovat vapaasti käytettävissäsi.

 • Opiskelijat
  Opi tunnistamaan trendejä ja signaaleja
  LAB8 Trends-raporteista on hyötyä hospitality-alan opinnoissa. Tiiviit raportit ovat erinomaisia lähteitä ja voit saada inspiraatiota vaikka opinnäytetyöhösi!

 

Tutustu LAB8:n Trends palveluihin:

Trendiraportteja opetukseen

"Tuntui hyvältä, kun amk-kollega kertoi, että heillä käytetään trendiraporttejamme opetuksessa. Raporttien avulla opiskelijoiden ajatusmaailmaa ravistettiin. Elämää on oman kuplan ulkopuolellakin.”
- Eeva Puhakainen

Yhteystiedot
Eeva
Puhakainen
lehtori
+358 294471162
Eeva.Puhakainen@haaga-helia.fi

Ajankohtaista

20.10.2020
Uutinen
Aivoille pureskeltavaa koronakriisin aikana
11.05.2020
Uutinen
LAB8: Uusi trendiraportti sukeltaa vuoden 2020 lifestyle-trendeihin

Trendiraportit

09.11.2020
Julkaisu
Hospitality Eco Trends
09.11.2020
Julkaisu
Food Travel Trends