LAB8:n tuoreessa trendiraportissa hypätään juomien viileimpiin trendeihin

Haaga-Helian palvelukokemusten laboratorion LAB8:n asiantuntijat ovat koonneet maailman johtaviin trenditoimistoihin kuuluvan TrendHunterin keräämästä aineistosta trendiraportin, jossa esitellään kuusi juomien viileintä trendiä.

LAB8 trendiraportin kansikuva. Vesipullo lehden päällä ja appelsiineja.
Uutinen

Body

Kesä lähestyy, aurinko paistaa ja kurkkua kuivaa – on siis täydellinen aika kurkistaa juomatrendeihin. Palvelukokemusten laboratorion LAB8:n trendiraportissa Kippis ja skål! Vuoden 2022 viileimmät juomatrendit paneudutaan kesän trendikkäimpiin juomiin. Näiden trendien ajankohtaisuutta Suomessa arvioi Haaga-Helian Hospitality-kehityspaneeli.

Tarkasteltaviin juomien trendeihin sisältyy uusia innovaatioita niin sisällön kuin pakkauksien saralta. Hiilijalanjäljen pienentämiseen on kehitetty uusia keinoja juomien pakkauksissa. Etikettejä valmistetaan luomupaperista, johon on lisätty istutettavia siemeniä. Myös Coca-Cola pilotoi uutta virvoitusjuomatäyttökonetta uudelleentäytettävin juomapakkauksin. Hybridijuomia valmistetaan kasviperäisestä ja meijerimaidosta. Kahvi taas on löytänyt tiensä smoothieihin.

Tutustu tarkemmin juomatrendeihin Kippis ja skål! Vuoden 2022 viileimmät juomatrendit -trendiraportista. Jatkossa voit seurata toimintaa ja löytää tulevat raportit täältä.  

Mikä LAB8?

LAB8 yhdistää luovuuden, palveluyritykset ja kehittämällä oppimisen. Avullamme muutat liiketoimintaasi elämykselliseksi asiakkaitasi parhaiten palvelevalla tavalla. Nopeasti, hauskasti ja ketterästi!

Lue lisää

LAB8 Haaga-Helia Logo
Ota yhteyttä
Eeva
Puhakainen
lehtori
+358 294471162
Eeva.Puhakainen@haaga-helia.fi