
LAB8:n tuoreessa trendiraportissa hypätään juomien viileimpiin trendeihin
Haaga-Helian palvelukokemusten laboratorion LAB8:n asiantuntijat ovat koonneet maailman johtaviin trenditoimistoihin kuuluvan TrendHunterin keräämästä aineistosta trendiraportin, jossa esitellään kuusi juomien viileintä trendiä.

Body
Kesä lähestyy, aurinko paistaa ja kurkkua kuivaa – on siis täydellinen aika kurkistaa juomatrendeihin. Palvelukokemusten laboratorion LAB8:n trendiraportissa Kippis ja skål! Vuoden 2022 viileimmät juomatrendit paneudutaan kesän trendikkäimpiin juomiin. Näiden trendien ajankohtaisuutta Suomessa arvioi Haaga-Helian Hospitality-kehityspaneeli.
Tarkasteltaviin juomien trendeihin sisältyy uusia innovaatioita niin sisällön kuin pakkauksien saralta. Hiilijalanjäljen pienentämiseen on kehitetty uusia keinoja juomien pakkauksissa. Etikettejä valmistetaan luomupaperista, johon on lisätty istutettavia siemeniä. Myös Coca-Cola pilotoi uutta virvoitusjuomatäyttökonetta uudelleentäytettävin juomapakkauksin. Hybridijuomia valmistetaan kasviperäisestä ja meijerimaidosta. Kahvi taas on löytänyt tiensä smoothieihin.
Tutustu tarkemmin juomatrendeihin Kippis ja skål! Vuoden 2022 viileimmät juomatrendit -trendiraportista. Jatkossa voit seurata toimintaa ja löytää tulevat raportit täältä.
LAB8 yhdistää luovuuden, palveluyritykset ja kehittämällä oppimisen. Avullamme muutat liiketoimintaasi elämykselliseksi asiakkaitasi parhaiten palvelevalla tavalla. Nopeasti, hauskasti ja ketterästi!

