Trends – tunnista tulevaisuuden trendit ja hiljaiset signaalit

Liekki symboli sinisellä taustalla.

Lead paragraph

Tulevaisuus on täynnä muuttuvia tekijöitä ja uusia mahdollisuuksia. Kuluttajien ja innovaatioiden tulevaisuuden ymmärtämiseksi on välttämätöntä ennakoida muutoksia. LAB8:n Trends paikantaa nousevat trendit ja vastaa kysymyksiisi toimialasi uusimmista ilmiöistä.

Tunnista tulevaisuuden trendit ja skenaariot

LAB8:n trendiraportti luo katsauksen palvelualan ajankohtaisimpiin asioihin, kurkistaa nouseviin ja piileviin trendeihin ja esittelee ne helposti omaksuttavassa muodossa. Trendiraportti julkaistaan puolivuosittain. Voit myös tilata yrityksellesi oman räätälöidyn trendiraportin.

Järjestämme myös työpajoja, joissa pureudutaan yrityksellesi tärkeisiin trendeihin ja tulevaisuuden skenaarioihin.

 

Puolivuosittain. Tai räätälöitynä silloin, kun sinä haluat

Tutustu LAB8:n raportteihin ja liity postituslistalle, niin tiedät polttavimmat trendit ensimmäisten joukossa. Yritysasiakkaana saat omaan toimialaasi kohdennetut raportit sovitulla aikataululla, sovitun laajuisena.

Sosiaalinen media 2024 trendiraportin kansi.

 

Tilaa uusin trendiraportti: Sosiaalisen median trendit

Jättämällä yhteystietosi saat uusimman trendiraportin, ja jatkossa lähetämme tulevatkin trendiraportit suoraan sähköpostiisi.

LAB8 Trendsistä iloa ja hyötyä

 • Yritykset
  Räätälöidyt trendityöpajat ja -raportit työsi tueksi
  Asiantuntijaverkostomme räätälöi sinun liiketoimintaasi parhaiten tukevat palvelut joustavasti ja nopeasti. Tunnista trendit työpajassa tai esittele ne johtoryhmällesi.
 • Korkeakouluopettajat
  Laadukkaat Trends-raportit osaksi opetusta
  Muutaman kerran vuodessa ilmestyvät LAB8 Trends -raportit luotaavat hospitality-alan viimeisimpiä ilmiöitä, ja ovat vapaasti käytettävissäsi.
 • Opiskelijat
  Opi tunnistamaan trendejä ja signaaleja
  LAB8 Trends-raporteista on hyötyä hospitality-alan opinnoissa. Tiiviit raportit ovat erinomaisia lähteitä ja voit saada inspiraatiota vaikka opinnäytetyöhösi!

 

LAB8 Trends: palvelut

Yhteystiedot

Trendiraportteja opetukseen

"Tuntui hyvältä, kun amk-kollega kertoi, että heillä käytetään trendiraporttejamme opetuksessa. Raporttien avulla opiskelijoiden ajatusmaailmaa ravistettiin. Elämää on oman kuplan ulkopuolellakin.”
- Eeva Puhakainen