Kiinnostaako urapolku tai kesätyöt valtiolla?

3AMK eli Laurea, Haaga-Helia ja Metropolia yhteistyössä HAUS kehittämiskeskuksen kanssa järjestävät intensiiviopintojakson Valtion monet urapolut, joka alkaa tammikuussa. 

Tulevaisuuden urapolut
Uutinen

Body

Tällä intensiiviopintojaksolla saat kattavasti tietoa Valtiolla työskentelemisestä, hakuprosessista ja erilaisista mahdollisuuksista, mitä Valtio tarjoaa työnantajana. Intensiivin antamien eväiden avulla on helpompi lähteä tavoittelemaan uraa Valtiolla alkaen keväällä starttaavista kesätyöhauista! Opintojakso tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden tutustua korkeakouluharjoittelupaikkoihin valtiolla ja verkostoitua potentiaalisten työnantajien kanssa!

Valtiolla on paljon uramahdollisuuksia AMK-opiskelijoille. Tietojenkäsittelyä tarvitaan erilaisiin IT-tukihenkilön, IT-asiantuntijan, tietotekniikka-asiantuntijan ja tietoturva-asiantuntijan tehtäviin vaikkapa Valtion tieto- ja viestintätekniikkakeskus Valtorille. Turvallisuusalan tutkinto on mahdollistanut osalle uran turvallisuusasiantuntijana. Liiketalouden tutkinnolla valtiolla työskennellään esimerkiksi erilaisissa HR-tehtävissä sekä kirjanpidon ja taloushallinnon tehtävissä. Puhumattakaan sosiaalialan tutkinnosta, minkä suoritettua työllistytään valtiolla esimerkiksi sosionomin tai koulutustehtäviin. Vai haaveiletko kansainvälisistä tehtävistä, jolloin Ulkoministeriö saattaisi olla tuleva työnantajasi?

29.1.-2.2.2024 pidettävä intensiiviopintojakso sisältää sekä verkko-opintoja että fyysisiä vierailuja valtion työpaikoilla. Vierailut ovat 29.1, 30.1. ja 31.1. klo 12–15 Helsingissä, muun muassa Puolustusvoimilla. Perjantaina 2.2. työpaja on verkossa 9–14. 

Ilmoittaudu intensiivijaksolle osoitteesta Valtion monet urapolut (5 op) – 3AMK

Ilmoittautuminen päättyy 14.1.2024! 

Lisätietoa: 3amk.fi