Kartoita suomen kielen taitosi ja löydä kehittämisalueesi - hae mukaan suomea opettelevien FIN001AS2 (2 op) -opintojaksolle

Tiedätkö, millainen sinun kielitaitoprofiilisi on suomen kielessä? Haluatko kehittää jotakin kielitaidon osaa? Hae mukaan FIN001AS2 (2 op) -opintojaksolle.

Kuvituskuva opiskelijat Haagassa
Uutinen

Body

Tiedätkö, millainen sinun kielitaitoprofiilisi on suomen kielessä? Haluaisitko kehittää jotakin tiettyä kielitaidon osaa? Etkö tiedä, miten voisit sen tehdä?

Ei hätää. Haaga-Helia tarjoaa täysin uudenlaisen, ohjaavan kurssin suomen oppimisen tueksi.

Kurssi on ei-äidinkielisille suomen puhujille, joiden kielitaito on tasolla B1 tai parempi (tasoista ks. https://www.ema.europa.eu/en/documents/other/language-skills-self-assessment-grid_en.pdf )

Kurssi toteutuu kevään 4. periodissa (28.3. – 20.5.). Se sisältää Zoom-tunnin kerran viikossa maanantaisin klo 10 – 12 sekä viikkotehtäviä Moodlessa kielen eri osa-aluilta, kuten lukeminen, kirjoittaminen, kuunteleminen, puhuminen, sanasto ja rakenteet.

Kurssn alussa opiskelija asettaa omat tavoitteensa ja tekee kurssin aikana suunnitelman oman suomen kielen taitonsa kehittämiseksi. Lopuksi jokaisella on henkilökohtainen ohjauskeskustelu opettajan kanssa.

Ilmoittaudu mukaan:

Kartoita suomen kielen taitosi (S2) FIN001AS2-3001
https://opinto-opas.haaga-helia.fi/course_unit/FIN001AS2A

Ota yhteyttä
Tuula
Jäppinen
lehtori
+358 294471632
tuula.jappinen@haaga-helia.fi