Haaga-Helian Porvoo Campus palkitsee parhaat yhteistyökumppanit

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Porvoo Campus täyttää 10 vuotta. Juhlavuosi täyttyy sarjasta upeita tilaisuuksia, joista ensimmäinen on alumneille suunnattu virtuaalitapahtuma 8.4.2021.

Haaga-Helian Porvoo Campus palkitsee parhaat yhteistyökumppanit
Uutinen

Body

Tapahtumassa myönnetään myös Vuoden toimeksiantaja -tunnustuspalkinto. Palkinto myönnetään yritykselle tai organisaatiolle, joka on toiminut hyvässä yhteistyössä opiskelijoiden kanssa, antanut heille aikaa ja tukea sekä kannustanut heitä. Vuoden toimeksiantaja suhtautuu opiskelijoiden ideoihin avoimesti ja ennakkoluulottomasti, sekä luottaa heidän kykyihinsä.

Tänä vuonna palkittavat yritykset ja organisaatiot ovat:
• Duunitehdas-verkosto
• LPOnet
• Askolan kunta
• RUNO-hotelli
• Wellbeing 365 Resort – Villas – Spa

Toimeksiantajat ovat antaneet Porvoo Campuksen opiskelijoille mielekkäitä oppimiskokemuksia ja haasteellisia kehittämistehtäviä. Toimeksiantajat ovat myös osoittaneet aitoa kiinnostusta opiskelijoiden kehittymiseen ja ammatilliseen kasvuun, ja ovat tarjonneet opiskelijoille mahdollisuuden soveltaa opittua käytännössä. Kaikki projektit ovat tarjonneet arvokasta kokemusta matkailun ja liiketalouden opiskelijoille.

Alumnitapahtumassa kisaillaan leikkimielisesti, kuljetaan pitkin muistojen polkua sekä nautitaan pääesiintyjän mentalisti Noora Karman show’sta “Magic in Business-Magic in you”. Esityksessä harjoitellaan yksilön esiintymistaitoja, käyttäytymistä yleisön edessä, karisman ja lavan haltuunottoa, empatiataitoja ja heittäytymistä uusiin haasteisiin positiivisuuden kautta.

Tapahtuman järjestelyistä vastaavat Porvoo Campuksen toisen vuoden restonomiopiskelijat, jotka suuntautuvat tapahtumatuotantoon.

Alumnitapahtuman aikataulu 8.4:

16.00 - Yhteydet aukeavat, vapaamuotoista verkostoitumista
16.30 - Tervetulosanat campusvastaava Malin Lahdensuo ja osaamisaluejohtaja Kiti Häkkinen
16.40 - Songs from last decade –Kahoot
16.50 - Mentalisti Noora Karma: Magic in business - magic in you
17.15 - Do you recognize your teachers? -Kahoot
17.20 - Memory Lane, pictures from the past decade on Porvoo Campus
17.25 - Networking
17.45 - Vuoden toimeksiantaja –palkintojen jako
18.00- Loppushow ja kiitokset
 

Ota yhteyttä
Monika
Birkle
lehtori
+358 294471600
Monika.Birkle@haaga-helia.fi