Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Suomenlinnan hoitokunta ovat solmineet yhteistyösopimuksen

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Suomenlinnan hoitokunta ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen. Haaga-Helian opiskelijat ovat jatkossa tiiviimmin mukana erilaisissa Suomenlinnan kehittämishankkeissa.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Suomenlinnan hoitokunta ovat solmineet yhteistyösopimuksen
Uutinen

Body

Haaga-Helia ja Suomenlinna ovat tehneet projektikohtaista yhteistyötä aikaisemminkin. Haaga-Helian opiskelijat ovat esimerkiksi olleet mukana Viaporin Kekri -tapahtuman ideoinnissa ja järjestämisessä.

Uuden sopimuksen myötä toimintaa pystytään suunnittelemaan entistä paremmin. Restonomiopiskelijat voivat harjoittelupaikkojen ja opinnäytetyöaiheiden lisäksi osallistua monipuolisiin projekteihin yhdessä Suomenlinnan toimijoiden kanssa. Myös pitkän tähtäimen projekti- ja hankesuunnittelu on mahdollista eri tavalla kuin ennen.

Haaga-Helian matkailun liiketoiminnan osaamisaluejohtaja Kiti Häkkinen pitää yhteistyösopimusta hienona mahdollisuutena.

- Saamme tehdä yhteistyötä Unescon maailmanperintökohteen kanssa, joka on edelläkävijä, Häkkinen sanoo.

Kestävä matkailu on ykkösasia

Vastuullisuuden ja kestävän matkailun teemat ovat mukana kaikessa oppimisessa. Kun opettajat suunnittelevat opetusta ja työelämäyhteistyön muotoja, on suuri etu, että mukana on kumppaneina oman alansa huippuja.

- Ne antavat opetukseen uutta sisältöä ja rikastavat opiskelijoiden oppimiskokemusta, Häkkinen sanoo.

Kehittämispäällikkö Petteri Takkula Suomenlinnan hoitokunnasta kertoo, että Haaga-Helian ja Suomenlinnan yhteistyö on jo tähänkin asti ollut erinomaista. Nyt sopimus luo yhteistyölle jatkuvuutta.

- Kestävän matkailun teemat ovat meille todella tärkeitä ja Haaga-Helia on ollut yksi kehittämisen avainkumppaneista, Takkula sanoo.

Contact text

Osaamisaluejohtaja Kiti Häkkinen
kiti.hakkinen@haaga-helia.fi
029-4471377

Kehittämispäällikkö Petteri Takkula
petteri.takkula@suomenlinna.fi
029-5338387