Fitness24Seven ja Haaga-Helia partnereiksi

Fitness24Seven on Haaga-Helian uusin yrityspartneri. Yhteistyö tulee näkymään erityisesti liikunta-alan koulutuksissa.

Fitness24Seven
Uutinen

Body

Fitness24Sevenillä uskotaan, että yhteistyö hyödyttää molempia osapuolia. Tarkoituksena on kertoa yhdestä Suomen suurimmista kuntosaliketjuista työnantajana ja opiskelijaystävällisenä kuntosalina.

– Olemme jo pitkään haaveilleet yhteistyöstä Haaga-Helian kanssa, sillä moni nykyisistä työntekijöistämme on Haaga-Helian alumneja. Myös osa meille hakevista opiskelee parhaillaan Haaga-Heliassa. Olemme erittäin innoissamme tulevista aktiviteeteista ja tästä partneruudesta, HR Specialist Julia Aarnio Fitness24Seveniltä kertoo.

Yhteistyö keskittyy liikunta-alan koulutuksiin. Fitness24Seven tulee näkymään kampusvierailuilla, omassa nimikko-opetustilassa ja kaikille Haaga-Helian opiskelijoille suunnatuissa mainoksissa ja tarjouksissa.

– Toivomme, että saamme kerrottua ja näytettyä haagahelialaisille, kuinka mahtava paikka Fitness24Seven on työskennellä, ja millaisia eri työllistymismahdollisuuksia meiltä löytyy. Olemme myös käyttäjänäkökulmasta hyvin opiskelijaystävällinen kuntosali, koska samalla hinnalla saa käyttöönsä kaikki Suomen kuntosalit ja saleille pääsee ympäri vuorokauden, Aarnio sanoo.

Fitness24Seven on 61 salillaan yksi Suomen suurimmista kuntosaliketjuista. Suomen ensimmäinen sali avattiin vuonna 2012. Kansainvälisesti ketjun ensimmäinen kuntosali avattiin vuonna 2003 Ruotsin Malmöön, ja nyt 20 vuotta ja lähes 300 salia myöhemmin yritys toimii viidessä eri maassa ja sillä on yli 2000 työntekijää. 

Ota yhteyttä
Riku
Korosuo
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471352
riku.korosuo@haaga-helia.fi