Eurooppalainen korkeakoulutus esillä virtuaalisilla Study in Europe -messuilla Singaporessa – Suomesta mukana seitsemän korkeakoulua

Haaga-Helia on yksi seitsemästä suomalaisesta korkeakoulusta, jotka ovat mukana virtuaalisesti järjestettävillä Study in Europe Higher Education -messuilla Singaporessa 26.9.2020. Kaiken kaikkiaan messuilla on edustettuna yli 140 korkeakoulua 20 Euroopan maasta. Suomesta mukana ovat Haaga-Helian lisäksi Metropolia, Arcada, Hanken, Helsingin yliopisto, Lapin ammattikorkeakoulu ja Satakunnan ammattikorkeakoulu.

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Messujen tarkoituksena on nostaa esille eurooppalaisten korkeakoulujen tarjoamat koulutusmahdollisuudet ja uniikit tutkinto-ohjelmat. Opiskelijat voivat messujen aikana osallistua livechatteihin ja webinaareihin eri maiden ja korkeakoulujen edustajien kanssa ja keskustella lisää heille tarjolla olevista opiskelumahdollisuuksista, hakuprosessista, apurahoista ja opiskeluelämästä kohdemaassa.

Virtuaalisesti järjestettävät messut ovat hyvä esimerkki COVID19-pandemian tuomista uusista tavoista koulutusmarkkinoinnin toteuttamiseen eri puolilla maailmaa. Haaga-Heliassa onkin työskennelty syksyn aikana johdonmukaisesti kansainvälisten opiskelijoiden rekrytoinnin parissa poikkeustilanteesta huolimatta.

- On tärkeää, että Suomen maabrändiä korkeakoulutuksen kohdemaana nostetaan entisestään kansainvälisten opiskelijoiden keskuudessa. Haaga-Helia on tässä työssä innolla mukana yhdessä Opetushallituksen Study in Finland -tiimin ja muiden suomalaisten korkeakoulujen kanssa, toteaa Haaga-Helian Education Marketing Specialist Eeva Liinamo-Liukku.

Tutustu Suomen virtuaaliseen messuosastoon.