Eikö rahat riitä opiskeluun? Hae nyt Tellervo ja Juuso Waldenin säätiön apurahaa, joka on suunnattu vähävaraisille opiskelijoille

Tuntuuko sinusta, etteivät rahasi riitä opiskeluun, ja että töihin on pakko mennä? Hae nyt Tellervo ja Juuso Waldenin säätiön apurahaa, joka on suunnattu vähävaraisille opiskelijoille. Hakuaika päättyy maanantaina 22. elokuuta.

Kuvituskuva: Euroja ja tohtorin lakki
Uutinen

Body

Tellervo ja Juuso Waldenin säätiö on julistanut suomenkielisen nuorison ammattiin valmistukseen suunnatun apurahan. Apurahaa on haettava sähköisellä lomakkeella viimeistään maanantaina elokuun 22. päivä.

Säätiö varaa osan apurahoista kokonaan ulkomailla tutkinnon suorittaville ja osan vähintään yhden lukukauden kestävään vaihto-opiskeluun. Lisäksi se haluaa tukea erityisesti sellaista opiskelua, joka tähtää luonnonvarojen suojeluun ja uusiutumiseen Suomessa.

Tellervo ja Juuso Waldenin apuraha on tarkoitettu ennen kaikkea vähävaraisille opiskelijoille, joiden opiskelu ilman tukea on haastavaa. Tämän vuoksi sekä hakijan että hänen vanhempansa tulotasojen tulee käydä ilmi hakemuksessa, vaikka hakija olisi täysi-ikäinen ja perheellinen.

Hakemuksia ei palauteta. Apurahan saajien on aikanaan toimitettava säätiön hallitukselle selvitys saadun apurahan käytöstä̈. Jaettava summa on kuluvana vuonna enintään 300 000 euroa.

Lue lisää apurahan hakemisehdoista ja hakemisesta osoitteessa:

http://www.waldeninsaatio.com/apurahat.htm