Avoimen AMK:n ilmoittautuminen kevään opintoihin alkaa 8.12.2022

Kehitä osaamistasi suorittamalla korkeakouluopintoja Haaga-Helian avoimessa AMK:ssa!

Kuvituskuva
Uutinen

Body

llmoittautuminen Haaga-Helian avoimen AMK:n kevätlukukauden 2023 opintoihin alkaa 8.12.2022 klo 9. Samassa yhteydessä käyttöön otetaan myös avoimen uusi ilmoittautumis- ja maksujärjestelmä. Avoimen AMK:n osallistujat voivat  ilmoittautua ja maksaa opinnot Peppi-järjestelmään liitetyn maksuominaisuuden kautta.

Uudistus ei koske opiskelijoita, jotka suorittavat Haaga-Heliassa kesken olevaa tutkintoa loppuun avoimessa AMK:ssa. Tällöin opiskelija voi ottaa yhteyttä tutkinnon nimeämään opinto-ohjaajaan ja sen jälkeen avoimen AMK:n opintopalveluihin, josta hän saa ohjeet ilmoittautumista varten.

Avoimen AMK:n opiskelijoille on nyt tarjolla suuri valikoima avoimen AMK:n omia toteutuksia ja sen lisäksi kiintiöpaikkoja tutkintojen toteutuksilta. Uudistuksella halutaan varmistaa, että halukkaat osallistujat pääsevät nyt mukaan kaikille maksamilleen avoimen AMK:n opintojaksoille.

Avoimen AMK:n opintomaksu on 15 euroa / opintopiste. Opintokokonaisuuksien hinta on 150 euroa / kokonaisuus. Tutkintoa loppuun suorittavalle opiskelijalle opintomaksu on 150 euroa/lukukausi ja opiskelija voi suorittaa haluamansa määrän opintoja lukukauden aikana.

Kevätlukukauden avoimen AMK:n opinnot on julkaistu verkkosivuilla.

Ota yhteyttä
Opintopalvelut Avoin AMK
+358 29 447 0108
avoinamk@haaga-helia.fi