Tulevaisuusfoorumi 2021 – Viheliäisestä ajasta uuteen normaaliin

Tulevaisuusfoorumi
16
maalis
Seminaari
-

Tervetuloa mukaan Haaga-Helian virtuaaliseen Tulevaisuusfoorumiin maaliskuun 16. päivä klo 13.00–16.15!

Tapahtumassa kuullaan eri alan asiantuntijoiden mietteitä siitä, millaisessa murroksessa elämme ja miten työnteko on muuttunut poikkeuksellisen vuoden aikana sekä mistä löydämme voimavaroja jatkaa. Samalla suuntaamme katseet tulevaan.

Tilaisuuden jälkeen osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua ja keskustella virtuaalisissa teemahuoneissa.

Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään verkossa. Tapahtuman juontaa Ida-Liina Huurtela

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä

Ohjelma

13.00–13.10 Tervetuloa tulevaisuusfoorumiin, rehtori Teemu Kokko, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

13.10–13.35  Korona pysäytti ja pakotti uudistumaan, yliopettaja Minna-Maari Harmaala, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

13.35–14.00 Tulevaisuus kuuluu niille, jotka uskaltavat unelmoida, CEO Jaana Komscha-Härkönen, Breaks Finland Oy 

14.00–14.20 Aivovenyttely, Personal Brainer Reidar Wasenius, Breaks Finland Oy

14.20–14.30 Tauko 

14.30–14.55 Aikahyppy tulevaisuuden työelämään: Kiihtyneen digitalisaation tuomat mahdollisuudet, Global Marketing Lead, kirjailija, puhuja Belinda Gerdt, Royal Phillips

14.55–15.05 HH Fellows avaa uusia mahdollisuuksia, verkoston esittely Rehtori Teemu Kokko ja tutkimuspalvelujohtaja Satu Koivisto, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu 

15.05–15.30 Verkoston jäsenen puheenvuoro: Työnteon murros, etätyön pysyvä lisääntyminen ja sen vaikutukset osaamisvaatimuksiin, Talent Acquisition Partner Petteri Tuomimaa, Wolt 

15.30–15.35 Tulevaisuusfoorumin loppusanat, rehtori Teemu Kokko

15.35–16.15 Verkostoidu: virtuaaliset kahvihuoneet ovat auki 

Yleinen kahvihuone: Liity tähän huoneeseen, jos haluat keskustella vapaasti ilman ennalta määriteltyä aihe-aluetta.  

Haaga-Helian partneritoiminta: Esittelemme Haaga-Helian partnerikonseptia. Tule mukaan kuulemaan, miten voisit hyötyä partneruudesta.
        
Verkostoidu! HH Fellows & Alumnitoiminta: Haaga-Heliassa toimivan asiantuntijaverkoston ideana on tuoda eri asiantuntijuutta mukaan opetukseen ja TKI-toimintaan. Tule mukaan kuulemaan, miten voisit jakaa osaamistasi verkoston jäsenenä. Verkoston toiminnasta voit kysyä muutamalta aktiivijäseneltä.
        
Haaga-Helian hanketoiminta: Esittelemme Haaga-Helian hanketoimintaa. Tule mukaan kuulemaan, miten voisit olla mukana hankkeissa.

Haaga-Helian StartUp School: Haaga-Helia on vahvasti suuntautunut yrittäjyyteen. Tule mukaan kuulemaan Haaga-Helian StartUp Schoolin toiminnasta. Mukana myös SUS-alumniyrittäjä Jaana Komcsha-Härkönen ja luova johtaja Reidar Wasenius.

Haaga-Helian mastertutkinnot: Haaga-Helian ylempien ammattikorkeakoulututkintojen hakuaika on alkamassa 17.3.–31.3.2021.  Tule mukaan kuulemaan, mitkä masteropinnot ovat haussa ja miten hyödyt masteropinnoista!

Puhujaesittelyt

Belinda Gerdt

Belinda Gerdt
Belinda Gerdt on yksi harvoista suomalaisista naisista, joka on luonut kansainvälistä uraa maailman arvokkaimmissa GAFAM-yhtiöissä (teknologiajätit Google, Apple, Facebook, Amazon ja Microsoft). Hän on tehnyt töitä yli 15-vuotta digitaalisen asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisen parissa. Tällä hetkellä Belinda työskentelee Philipsillä pääkonttorissa Hollannissa ja vastaa globaalisti terveydenhuollon digitalisaatiota edistävistä ohjelmistoista. Aikaisemmin hän työskenteli muun muassa Microsoftin Länsi-Euroopan pääkonttorissa sekä Amazonin EMEA-organisaatiossa Luxembourgissa.

Hän on kirjoittanut kolme kirjaa asiakaskokemuksen johtamisesta. Viimeisin teos, Digiajan Asiakaskokemus, palkittiin parhaana julkaistuna kirjana Kultasulka 2019 -palkinnolla.
Belinda Gerdt on ajatuksia herättävä puhuja, joka nojaa puheenvuoroissaan kansainvälisiin esimerkkeihin ja käytännön oppeihin, joita hän on ammentanut pitkän uransa ja kirjoitustyönsä kautta. Hän on nähnyt maailman menestyneimpien IT-yrityksen näköalapaikoilla digitalisaation murroksen eri toimialoilla ja seuraa uusimpien teknologioihin kehitystä ja roolia yritysten asiakaskokemuksen kehittämisessä. Belinda on myös johtanut omassa työssään myynnin, markkinoinnin ja asiakaskokemuksen murrosta omistamillaan liiketoiminta-alueilla.

Minna-Maari Harmaala

Minna-Maari Harmaala
KTT Minna-Maari Harmaala on vastuullisen liiketoiminnan rautainen asiantuntija. Hän toimii tällä hetkellä Haaga-Heliassa vastuullisen liiketoiminnan yliopettaja ja taustalla hänellä on yli kymmenen vuoden käytännön konsultointikokemus haastavista kansainvälisistä yritysvastuuseen liittyvistä projekteista. Hän on myös ylistetty julkinen esiintyjä, innostava työpajafasilitaattori sekä tuloksellinen projektiasiantuntija. Hän toteuttaa hankkeita ja räätälöityjä koulutuksia, jotka liittyvät yritysvastuuseen, jakamistalouteen, liiketoimintamalleihin sekä palveluiden kehittämiseen.

Ida Liina Huurtela

Ida-Liina Huurtela
Toimittaja | Juontaja | Tuottaja | Someammattilainen 
Ida-Liina Huurtela on pirskahteleva ja energinen juontaja, jonka hyväntuulisuus tarttuu. Ida-Liina on työskennellyt pitkään toimittajana eri mediataloissa. Tällä hetkellä Ida-Liina työskentelee Me Naiset Radion aamujuontajana. Hänen ääntään voi kuulla myös monissa podcasteissa. Ida-Liina on suorien lähetysten ammattilainen, joka on tehnyt lukuisia suoria tv-, radio- ja stream-lähetyksiä. Ida-Liina ei pelkää heittäytyä eri tilanteisiin ja on valmis laittamaan itsensä likoon.
Ida-Liina on toimittanut monia TV-ohjelmia, työskennellyt uutistoimittajana ja ankkuroinut uutisia valtakunnallisilla radiokanavilla. Toimittajan ja juontajan työn ohella hän työskentelee myös käsikirjoittajana ja sisällöntuottajana.

Teemu Kokko

Teemu Kokko
KTT, markkinoinnin dosentti Teemu Kokko on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun rehtori ja toimitusjohtaja. Uransa aikana hän on asunut ja ollut töissä ulkomailla yhteensä yhdeksän vuoden ajan (Moskova, Budapest & Oslo). Hän on myös erittäin aktiivinen lukuisissa kansainvälisissä verkostoissa. Hän toimii ad hoc -kolumnistina kahdessa suomalaisessa hotelli-, ravintola- ja matkailualan ammattilehdessä ja hän on myös vakituinen esiintyjä kansallisissa ja kansainvälisissä konferensseissa. Hän on myös ollut vierailevana luennoitsijana lukuisissa yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Vapaa-aikanaan hän tekee harrastuspohjalta tutkimustyötä kohdistuen palvelutarjooman kehittämiseen, palvelumuotoiluun, myynti- ja asiakasstrategioihin sekä yleiseen liiketoiminnan kehittämiseen. Hän on myös aktiiviliikkuja ja hänet tunnetaan intohimoisena HIFK:n kannattajana.

Jaana Komscha-Härkönen

Jaana Komscha-Härkönen 
Jaana Komscha-Härkönen on yrittäjä ja toimitusjohtaja Breaks Finland Oy:ssä. Hän uskoo tulevaisuuden työelämässä erityisesti rohkeuden, luovuuden ja yhteisöllisyyden voimaan. Hän on itse tehnyt suuria muutoksia elämässään ja lähtenyt rohkeasti toteuttamaan unelmiaan. Yrittäjyyskärpänen heräsi toden teolla Jaanan opiskellessa Haaga-Helian ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavissa opinnoissa ja Haaga-Helian StartUp School oli merkittävässä roolissa unelmien toteuttamisessa. Jaana uskoo, että unelmat mahdollistavat menestyksen ja meidän tulisi uskaltaa unelmoida yksin ja yhdessä. Erityisesti poikkeusolojen keskellä meidän ei tulisi unohtaa kykyämme unelmoida!

Petteri Tuohimaa

Petteri Tuomimaa
Talent Acquisition Partner, Wolt
Petteri on Haaga-Helian liiketalouden koulutusohjelman alumni, joka on valittu vuonna 2019 vuoden rekrytoijaksi Suomessa. Petteri on erikoistunut kansainväliseen- ja IT rekrytointiin. Nykyisen tehtävänsä lisäksi Woltin Talent Acquisition Partnerina hän toimii myös Wonnan hallituksessa ja oman rekrytointikonsultointiin erikoistuvan osakeyhtiönsä toimitusjohtajana

Reidar Wasenius

Reidar Wasenius
Reidar Wasenius toimii Breaks Finland Oy:n luovana johtajana sekä auttaa Personal Brainerina ihmisiä venyttelemään aivojaan ja käyttämään niitä taitavammin. Ennen tätä Reidar on mm. toiminut Finnish Business Angel Networkin (FiBAN) toimitusjohtajana sekä yli 40 vuotta media-alalla ja yli 35 vuotta opettajana ja kouluttajana. Kuulet Reidarin äänen usein monilla kielillä – mm. puhelimessasi tai matkustaessasi junalla. Hänen mielessään Elämä=Oppiminen ja Oppiminen=Hauskaa, jolloin Elämä=Hauskaa. m.o.t.