Luovuus yhteiskehittämisessä, luottamus ja sitoutuminen tekoälyekosysteemeissä

AI-TIE -tekoälykiihdyttämö on suunnattu terveysteknologia-, hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalojen pk-yrityksille.
10
marras
Webinaari
-

Tekoäly töissä -webinaarisarjan viidennessä osassa pureudutaan keinoihin, joilla tekoälyekosysteemeissä voidaan edistää yhteisymmärryksen syntyä ja sitoutumista jaettuun toimintaan. Ekosysteemien ytimessä on verkostomaisuus, joka perustuu luottamukseen ja vastavuoroiseen yhteistyöhön eri organisaatioissa työskentelevien toimijoiden välillä.

Tilaisuuden alustajina ovat luovien menetelmien asiantuntija Teija Fontell ja ekosysteemityön asiantuntija Mikael Seppälä Laurea-ammattikorkeakoulusta.   

Teija Fontell puhuu webinaarissa aiheesta Luovuus yhteiskehittämisessä. Alustuksessaan hän tuo esiin luovia menetelmiä, jotka rakentavat edellytyksiä yhteistyölle, jossa ihmiset voivat olla läsnä sekä rationaalisuuden että kokemuksellisuuden kautta.  

Mikael Seppälä puhuu tapahtumassa otsikolla Ekosysteemien orkestrointi miten edistetään moniorganisatorista yhteistyötä jaetun tavoitteen äärellä? Puheenvuoro käsittelee yleisemmin ekosysteemien johtamista eli orkestrointia ja avaa AI-TIE-hankkeen työtä tekoälyekosysteemin parissa. 

Osallistu webinaariin, ilmoittaudu 8.11. mennessä! Tilaisuus on maksuton.

  • Aika: To 10.11.2022 klo 9.00-10.30
  • Paikka: Zoom
  • Puhujat: Teija Fontell ja Mikael Seppälä

Teija Fontell on koulutukseltaan taidepedagogi, joka toimii sosiaalialan lehtorina Laurea-ammattikorkeakoulussa. Hän on aiemmin toiminut esittävän taiteen kentällä sekä opettanut Annantalon taidekeskuksessa ja Aalto-yliopistossa. Teijalla on vahva kokemus verkko-opetuksesta ja verkostomaisen yhteistyön edistämisestä digiympäristöissä. 

Mikael Seppälä on monitieteilijä, joka painottaa työssään innovaatiojohtamista ja yhteistyön rakentamista systeemisissä ja digitaalisissa toimintaympäristössä. Hän on työskennellyt aikaisemmin korkeakouluissa ja järjestökentällä dataan perustuvien palveluiden kehittämisen parissa, palvelumuotoilijana sekä Sitrassa ja Laureassa ekosysteemitoiminnan osaamisen parissa.  

Ilmoittaudu mukaan

Tekoäly töissä on yrityksille suunnattu webinaarisarja, jossa rakennetaan ymmärrystä tekoälyn mahdollisuuksista liiketoiminnan digitalisoinnissa, toiminnan digitalisoinnin sujuvasta käyttöönotosta, tekoälyyn ja dataan liittyvästä sääntelystä, teknologiamurroksen johtamiseen. Lisäksi luomme oivalluksia vuorovaikutteisen yhteiskehittämisen avulla jakamalla ideoita ja sparraamalla yrittäjäkollegoita.

Osallistumalla vähintään kahteen Tekoäly töissä -sarjan webinaariin saat halutessasi todistuksen osallistumisestasi.

Lue lisää webinaarisarjasta ja hankkeesta sen takana

Tutustu sarjan muihin webinaareihin

Webinaari
8
joulu
Datakyvykkyydet tekoälyn tukijalkana