Kinesis – Esittelytapahtuma

Kinesis -logo
9
elo
Seminaari
-

Esittelytapahtumassa Haaga-Helian asiantuntijat esittelevät Kinesis innovaatio-ohjelman sisältöä ja rakennetta. Tapahtuma järjestetään Haaga-Helian Pasilan kampuksella, mutta voit tarvittaessa osallistua myös virtuaalisesti.

Yritysten toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti muun muassa vastuullisuusvaatimusten tiukentumisen, digitalisaation ja pandemian vuoksi. Kinesis innovaatio-ohjelmassa yritysten johto ja henkilöstö tunnistavat ja hyödyntävät yhteiskunnan muutoksesta syntyviä liiketoimintamahdollisuuksia. 

Kinesis-ohjelmaan osallistuvat yritykset kehittävät innovaatiotoimintaansa ja kulkevat kohti täyttä potentiaaliaan Haaga-Helian kokeneiden asiantuntijoiden tukemina. Hämeen ELY-keskuksen ja Euroopan sosiaalirahaston rahoittama Kinesis-ohjelma on osallistujille maksuton - ohjelma kustannetaan yrityksille myönnettävällä julkisella de minimis -tuella.

Elokuun alussa järjestettävässä esittelytapahtumassa pääset tutustumaan Kinesikseen tarkemmin. Kinesis-asiantuntijat esittelevät tapahtumassa ohjelman sisältöä ja rakennetta. Lisäksi tapahtumassa tutustutaan aikaisempien osallistujien, kuten Dagmarin, Honkarakenteen ja The Orange Companyn kokemuksiin. Tapahtuma toimii esimakuna innovaatio-ohjelmasta kiinnostuneille. 

Tapahtumaan ovat tervetulleita niin yritysten esihenkilöt kuin työntekijätkin. Tule Pasilaan elokuun alussa, mikäli yrityksesi kaipaa apua innovaatioprojektin läpiviemiseen tai liiketoiminnan uudistamiseen.

Ilmoittaudu esittelytapahtumaan nyt osoitteessa https://www.lyyti.in/kinesis_esittelytapahtuma

Tutustu innovaatio-ohjelmaan

Ilmoittaudu tapahtumaan

Kinesis innovaatio-ohjelman esittelytapahtumaan pääset ilmoittautumaan nyt! Tapahtuma järjestetään Haaga-Helian Pasilan kampuksella, tilassa 8202. Myös virtuaalisesti osallistuminen on mahdollista.

Ota yhteyttä
Teijo
Javanainen
projektipäällikkö
+358 294471485
teijo.javanainen@haaga-helia.fi