Yrittäjyyden suuntautuminen

Kuvituskuva

Tulevaisuudessa työ tehdään asiantuntijatiimien muodostamissa, jatkuvasti muuttuvissa yrityksissä ja verkostoissa. Työ yrittäjistyy ja kaikessa työssä tarvitaan yrittäjyysosaamista. Yrittäjyyden suuntautumisopinnot tukevat sinua monilla eri aloilla ja erilaisissa tehtävissä esimerkiksi yrityksen kehitystehtävissä ja projektiluontoisessa työssä. Yrittäjyyden suuntautumisopinnot sopivat asiantuntijaopinnoiksi kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin.

Yrittäjyyden suuntautumisessa voit valita itsellesi sopivimman oppimispolun (yrittäjyysasiantuntija, aloittava yrittäjä, yrityksen kehittäjä ja kasvattaja). Uudistuva koulutustarjontamme antaa sinulle mahdollisuuden suunnitella opintojasi joustavasti yhdistämällä yrittäjyyttä ja muita asiantuntijaopintoja tai muiden tutkintojen opintoja.   

Monipuoliset yrittäjyyden opinnot valmentavat sinua mm. mahdollisuuksien havaitsemiseen, visiointiin sekä tulevaisuuden ennakointiin. Opit myös liiketoiminnan ansaintalogiikkaa, suunnittelua ja kehittämistä sekä johtamista ja toteuttamista.      

Yrittäjyyttä oppimalla saat valmiudet yrittäjyyteen, pk-yritysten toiminnan ymmärtämiseen, tukemiseen ja kehittämiseen. Sinusta voi tulla yrittäjä tai yrittäjyyden asiantuntija eri aloille. Yrittäjänä voit olla esimerkiksi freelancer tai yksinyrittäjä, osa-aikainen yrittäjä, kevytyrittäjä, tiimiyrittäjä, perheyrittäjä, asiantuntijayrittäjä, luovien alojen yrittäjä, ketjuyrittäjä, yhteiskunnallinen yrittäjä tai vaikuttajayrittäjä.

Hakeminen

Kevään 2022 yhteishaku 16.3. - 30.3.2022

Keväällä 2022 haussa oleva, uudistettu liiketalouden tradenomikoulutus tarjoaa seitsemän erilaista suuntautumisvaihtoehtoa sekä mahdollisuuden valita opintoja myös muista Haaga-Helian tutkinnoista.

Valittavanasi on esimerkiksi Yrittäjyyden suuntautuminen, jossa voit perehtyä yrittäjyyden monimuotoisuuteen ja mahdollisuuksiin. Yrittäjyysopinnot antavat valmiudet yrittäjäksi ryhtymiseen tai yrittäjyysosaamisen hyödyntämiseen mitä moninaisimmissa tehtävissä eri aloilla.

Tradenomi AMK, suuntautumisena yrittäjyys

Laajuus: 210 op

Tutkinto: Liiketalouden tradenomi, liiketalouden tradenomitutkinnossa voit valita suuntautumiseksi yrittäjyyden.

Valmistuneiden nimikkeitä: yrittäjä, osakas, agentti, freelancer, perustaja, founder, co-founder, jatkaja, asiakaspäällikkö, account manager, yritysneuvoja.