Olet täällä

HH BIC 2020 tulee marraskuussa - Call for papers!

08.01.2020
HH BIC 2020 tulee marraskuussa - Call for papers!

Haaga-Heliassa tehtävä tutkimus- ja kehittämistyö on aina ollut hyvin käytännönläheistä ja yhteiskuntaa hyödyttävää. Teemme soveltavaa tutkimusta, eli tieteellistä tutkimusta, joka tarjoaa vaikuttavia ratkaisuja käytännön haasteisiin. On aika tuoda tämä vahvuutemme esille myös kansainväliselle tiedeyhteisölle. Meillä tehdään tutkimustyötä, jolla on laajaa yhteiskunnallista vaikuttavuutta. 

Yksi tapa, jolla vahvistamme soveltavaa tutkimustamme ja sen näkymistä myös kansainvälisesti on vuosittainen akateemiselle yhteisölle suunnattu Haaga-Helia Business Innovation Conference 2020 (HHBIC 2020), joka järjestetään ensi syksynä ensimmäistä kertaa. Ensi vuoden teemavuosi on Haaga-Heliassa yrittäjyys ja tämä näkyy myös konferenssin teemassa: "Entrepreneurship for a better future". Konferenssi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua kansainvälisten tutkijoiden kanssa ja keskustella omista tutkimushankkeista. Konferenssissa läpikäydyistä papereista julkaistaan vertaisarvioitu konferenssijulkaisu. 

Call for papers avautuu 1.1.2020. Kannustamme sinua osallistumaan itse ja myös lähettämään kutsua verkostosi jäsenille sekä Suomessa että ulkomailla. Olisiko verkostossasi asiantuntijoita, jotka voisivat olla kiinnostuneita osallistumaan konferenssiin? Jaa tietoa konferenssista omassa LinkedIn:issä, Twitterissä jne nettisivuilla olevien jakonappien helppoudella. 

Tutustu verkkosivuihin